Ιδού ο νέος αγαπημένος της Άνιστον!

08.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πριν λίγες μέρες σου είχα γράψει για τον μυστηριώδη άνδρα που συνόδευε την Τζένιφερ Άνιστον σε σικ εστιατόριο του Μαλιμπού. Τώρα, ήρθε η ώρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πριν λίγες μέρες σου είχα γράψει για τον μυστηριώδη άνδρα που συνόδευε την Τζένιφερ Άνιστον σε σικ εστιατόριο του Μαλιμπού. Τώρα, ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψω την ταυτότητα του καθότι στον κόσμο τούτο τίποτε δεν μένει κρυφό, πόσο μάλιστα ο νέος αγαπημένος της Τζενιφερ Άνιστον, που με τόση λαχτάρα περιμέναμε να έρθει στη ζωή της. Ο λεγάμενος λέγεται Πολ Σκάλφορ και είναι μοντέλο στο επάγγελμα.

Οπότε καταλαβαίνεις περί ποίου τεκνού μιλάμε. Αν και στην ηλικία δεν τον λες και τεκνό, αφού είναι 35 χρονών. Ο Σκάλφορ είναι ψηλός, έχει κορμί θανατηφόρο και γενικά είναι να ζηλεύεις την Άνιστον για την καλή της τύχη. Αν κι εδώ ισχύει... το καλό πράγμα αργεί να έρθει και στην Τζένιφερ φαίνεται πως ήρθε. Να πω κι ένα «φτου σκόρδα», να μη ματιάσω το κορίτσι. Βλέπεις, όλοι οι φίλοι του Σκάλφορ μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το μοντέλο και πόσο ευγενικός και τζέντλεμαν είναι με τις γυναίκες.

Ακόμη και οι πρώην του λένε τα καλύτερα. Και μια που μίλησα για πρώην. Ξέρεις με ποια είχε δεσμό ο Σκάλφορ; Με την Λίζα Σνάουντον, πρώην αγαπημένη του Τζορτζ Κλούνεϊ, που είναι κολλητός με τον Μπραντ Πιτ. Μικρός που είναι ο κόσμος. Πότε έγινε η γνωριμία τους δεν το γνωρίζω. Πάντως, στην Αμερική όλοι είναι χαρούμενοι που η «sweetheart» τους Τζένιφερ επανήλθε στην ενεργό ερωτική δράση.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]