"Κόλαση" στην πρωινή ζώνη!

07.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Της μουρλής το πανηγύρι» γίνεται κάθε μέρα στην πολύ πρωινή ζώνη της τηλεόρασης κι ας είναι καλά γι αυτό η άτιμη η AGB, που έχει βάλει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Της μουρλής το πανηγύρι» γίνεται κάθε μέρα στην πολύ πρωινή ζώνη της τηλεόρασης κι ας είναι καλά γι αυτό η άτιμη η AGB, που έχει βάλει «δασκάλους», «μαθητές» και «συμμαθητές» να... σφάζονται στην ποδιά της. Τελευταίος στη μάχη μπήκε ο «Μέγας Διδάσκαλος της πρωινής ζώνης», Γιώργος Παπαδάκης ο οποίος εξαπέλυσε μύδρους εναντίον του πιο καλού μαθητή του, Γιώργου Αυτιά. Κι αιτία ήταν το αυτί ενός δημάρχου!

Δαιμόνια ρεπόρτερ του Αυτιά, ενώ συνομιλούσε με άλλη κυρία, ήθελε να «καπαρώσει» και το αυτί του δημάρχου μην αφήνοντας τον ρεπόρτερ του Παπαδάκη να πάρει συνέντευξη. Εκεί, μπήκε και ρεπόρτερ του Mega, που τράβαγε άλλον κύριο, τον οποίο ήθελε η του Alpha, αλλά τον είχε προλάβει ο του ΑΝΤ1. Μιλάμε για «μύλο» κι όλα αυτά on air. Η έκρηξη του Παπαδάκη ήταν αναπόφευκτη, ο οποίος άρχισε να μιλάει για «καραγκιοζιλίκια» και δημοσιογράφους «τσαρλατάνους», τονίζοντας πως ο ίδιος δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο «τσίρκο» για χάρη της τηλεθέασης.

Κι αφού είπε όλα αυτά, αναφέρθηκε προσωπικά στον παλιό μαθητή του, λέγοντας πως αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και θα πρέπει να ελέγχει περισσότερο τους ρεπόρτερ του. Και τελείωσε το ξέσπασμα του τονίζοντας στον Γιώργη πως ο δάσκαλος δεν είναι να λέει μόνο καλά λόγια, αλλά και άσχημα. Άντε μην πάει στην Κάντζα και τον βάλει να γράψει τιμωρία «Δεν θα παρεμποδίσω ξανά ρεπόρτερ του δάσκαλου»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]