Χωρίζουν Παππά - Κολντεμπέλα!

06.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τέλος στο γάμο τους αποφάσισαν να δώσουν η Χριστίνα Παππά και ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα και παρόλο που οι δυο τους αγαπιούνται βαθιά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τέλος στο γάμο τους αποφάσισαν να δώσουν η Χριστίνα Παππά και ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα και παρόλο που οι δυο τους αγαπιούνται βαθιά, δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, διότι τα προβλήματα είναι μεγάλα. Όχι αγαπημένε μου, δεν έχεις πάθει déjà vu. Το σκηνικό αυτό το έχεις ξαναζήσει (μόλις δύο χρόνια πριν), αν και όπως όλα δείχνουν αυτή τη φορά ο χωρισμός τους είναι οριστικός.

Μάλιστα, λέγεται πως το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου και για το λόγο αυτό ο Κολντεμπέλα βρέθηκε πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα. Και το ερώτημα που γεννάται είναι γιατί χωρίζουν, αφού ένα χρόνο πριν που ξανά μανά επανασυνδέθηκαν ήταν μες στην ευτυχία και τη σιγουριά πως ο γάμος τους θα κρατήσει, αφού υπάρχει μεγάλη αγάπη ανάμεσα τους.

Η αλήθεια είναι πως αυτή δεν έφυγε. Απλά, είχαν διαφωνία για το που θα ζήσουν. Η Παππά θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και ο Κολντεμπέλα να παραμείνει στην Ιταλία, αφού εκεί δουλεύει. Και κάπου εκεί άρχισαν τα σοβαρά προβλήματα καθώς η ηθοποιός δεν μπορεί να ζήσει άλλο στην Ιταλία. Τι κι αν είχε μία καλή καριέρα εκεί; Σου λέει, εδώ, μπορεί να κάνει μεγαλύτερη. Λίγο άσχημα έπαιξε στην «Καλημέρα Ζωή» την τζογαδόρισσα; Άσε, που στην πατρίδα γύρισε και ο μονάκριβος γιος της, Δημήτρης, οπότε καταλαβαίνεις πως τη μάνα Χριστίνα δεν την κρατούσε τίποτα στην γείτονα. Ούτε καν ο σύζυγος, ο οποίος αυτή τη φορά δε δείχνει και τόσο ήρεμος όσο την προηγούμενη φορά, που συνέχεια δήλωνε πόσο αγαπά και λατρεύει την γυναίκα του.