«Δεν έχω χείλη γι άλλον στο χω πει»!

04.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μέχρι σήμερα ξέραμε το «δεν έχω μάτια γι άλλον στο χω πει, αρχή, μέση και τέλος μόνο εσύ»! Αλλά τώρα, για χάρη της ερωτοχτυπημένης Ντέμι Μουρ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέχρι σήμερα ξέραμε το «δεν έχω μάτια γι άλλον στο χω πει, αρχή, μέση και τέλος μόνο εσύ»! Αλλά τώρα, για χάρη της ερωτοχτυπημένης Ντέμι Μουρ μπορούμε να κάνουμε μία μικρή παράφραση και να πούμε... «Δεν έχω χείλη γι άλλον στο χω πει»! Η διάσημη ηθοποιός έχει «φάει» τέτοιο κόλλημα με τον δεκαπέντε χρόνια μικτότερο σύζυγό της, που δεν θέλει τα χείλη της να φιλήσουν άλλον άνδρα, ακόμη κι αν αυτό είναι για τις ανάγκες μίας ταινίας.

Κοίτα, δεν μπορείς να την κατηγορήσεις με τέτοιο τεκνό που έχει δίπλα της, αλλά τόσο πολύ πια; Τόσο, αφού η Ντέμι δηλώνει πως δεν θέλει να γυρίσει ξανά αισθηματική ταινία και προτιμά μόνο τις ταινίες δράσης, που λόγω σεναρίου οι πρωταγωνιστές δεν έχουν ώρα για σαλιαρίσματα. Τι λέει ο Άστον Κούτσερ για όλα αυτά; Τι να πει και το τεκνό; Μάλλον, θα χαίρεται που έχει μία πιστή «Πηνελόπη» πλάι του κι ας είναι λίγο επιζήμιο για την τσέπη τους, καθώς η Μουρ (αν και καλογυμνασμένη) δεν αποτελεί και τη νούμερο ένα επιλογή για ταινίες δράσης.

Όσον αφορά τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να περνάει κρίση, φαίνεται πως είναι φήμες και μόνο τέτοιες. Λένε, δηλαδή, οι «κακές γλώσσες» του Χόλιγουντ ότι η Ντέμι ζηλεύει τρελά τον Άστον σε σημείο καταπίεσης, ενώ αυτός θέλει να αποκτήσει παιδιά, που μάλλον η 44χρονη σύζυγός του είναι κομμάτι δύσκολο να του κάνει. Και κάπου εκεί ξεκινάνε τα προβλήματα. Αν κρίνω, όμως, από τις δημόσιες εμφανίσεις τους, μόνο ζευγάρι σε κρίση δεν θυμίζουν!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]