"Στο κελί 33" η Πάρις Χίλτον!

04.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Της φυλακής τα σίδερα, που δεν είναι μόνο για τους λεβέντες, πέρασε η Πάρις Χίλτον. Η μεγάλη αυτή στιγμή επιτέλους έφθασε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Της φυλακής τα σίδερα, που δεν είναι μόνο για τους λεβέντες, πέρασε η Πάρις Χίλτον. Η μεγάλη αυτή στιγμή επιτέλους έφθασε και την Δευτέρα το πρωί, η Πάρις πέρασε την πόρτα της φυλακής όπου αναμένεται να μείνει εκεί τουλάχιστον 23 μέρες. Το party animal του Χόλιγουντ ήταν σκιαγμένο κι έτρεμε το φυλλοκάρδι του, για το τι θα συναντήσει εκεί.

Τι κι αν όλοι την έχουν διαβεβαιώσει ότι οι συνθήκες φυλάκισης της θα είναι ιδανικές και η Πάρις ούτε που θα νιώσει ότι πρόκειται για «ψειρού»; Μη σου πω ότι θα νιώθει σα να βρίσκεται σε διακοπές, αφού θα έχει δικό της λουξ κελί, θα τρώει μόνο φιλέτα και χαβιάρι και γενικότερα θα της παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες. Μόνο spa δεν θα της έχουν κι αυτό επειδή φοβούνται την αντίδραση των υπολοίπων φυλακισμένων, οι οποίες ήδη έχουν ξεσηκωθεί με τον ερχομό της Χίλτον. Η Πάρις είναι πολύ σκιαγμένη λες και θα την πάνε στις φυλακές του Αλκατράζ!

Πάντως, η νεαρά γλέντησε και με το παραπάνω τις τελευταίες μέρες, πριν μπει στη φυλακή. Πως κάνουν οι φαντάροι, ένα πράγμα; Τρεις μέρες η Πάρις μαζί με την αδελφή της Νίκι και τους φίλους τους, δεν άφησαν κλαμπ για κλαμπ που να μην το επισκεφθούν (και να μεθοκοπήσουν βεβαίως, βεβαίως), ενώ ως celebrity που σέβεται τον εαυτό της πήγε και στα MTV Movie Awards.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]