Ο Θέμος τα βρήκε και με την Ρούλα!

16.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρω τι έπιασε φέτος τον Θέμο Αναστασιάδη, αλλά είπε να κλείσει το ένα μετά το άλλο μέτωπο που είχε ανοίξει τα τελευταία χρόνια.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρω τι έπιασε φέτος τον Θέμο Αναστασιάδη, αλλά είπε να κλείσει το ένα μετά το άλλο μέτωπο που είχε ανοίξει τα τελευταία χρόνια. Έτσι, μετά την... ανακωχή με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ήρθε η ώρα να σηκώσει λευκή σημαία και σε έναν άλλον «οχτρό», την Ρούλα Κορομηλά αυτή τη φορά. Οι δυο τους είχαν άγρια κόντρα τα τελευταία δύο χρόνια με εκατέρωθεν φαρμακερές δηλώσεις. Ήταν και ο Βαγγέλης Περρής στη μέση και όλοι είχαμε σίγουρο ότι αυτή κόντρα δεν θα τελειώσει ποτέ.

Αλλά, ως γνωστόν, ποτέ μη λες ποτέ και λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, ο Θέμος κάλεσε την Ρούλα στην εκπομπή του «Όλα 7». Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ο χαρακτήρας της φιλοξενίας τους ήταν καθαρά... εξομολογητικός! Μπορεί ο Αναστασιάδης να μην ζήτησε ευθέως «συγνώμη» από την Ρούλα, όμως ο τρόπος που την αντιμετώπισε - μόνο αυτόγραφο που δεν της ζήτησε - ήταν αρκετός για να καταλάβεις ότι η κόντρα τους έχει περάσει στο παρελθόν.

Το ίδιο ισχύει και για την Κορομηλά, η οποία αντιμετώπισε με χιούμορ Αναστασιάδη και Περρή, προσφέροντας τους συμβολικά δώρα, όπως σανδάλια και μία κότα με χρυσά αυγά. Το τελευταίο πήγαινε στον Θέμο, τον οποίοι ουκ ολίγες φορές είχε αποκαλέσει με το όνομα του συγκεκριμένου πτηνού. Πάντως, με τη φόρα που πήρε ο Θέμος και στα πλαίσια της καλοσύνης που τον διέπει τελευταία, δεν αποκλείεται να καλέσει στην εκπομπή του και την Μάρα Ζαχαρέα για μία έμμεση συγνώμη. Εξάλλου, τι ψυχή θα παραδώσεις Θέμο μου, αν δεν τα βρεις και με την Μάρα;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]