Μην πυροβολείτε Φώτη και Μαρία!

14.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κοτζάμ Γιουροβίζιον έγινε και σιγά μη δεν έβρισκαν κάτι για να γκρινιάσουν μεσημεριανές εκπομπές και διάφοροι άλλοι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κοτζάμ Γιουροβίζιον έγινε και σιγά μη δεν έβρισκαν κάτι για να γκρινιάσουν μεσημεριανές εκπομπές και διάφοροι άλλοι. Στο στόχο τους αυτή τη φορά μπήκαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, οι οποίοι λόγω επιτυχίας του Σαρμπέλ ήταν οι αμέσως επόμενοι για τους οποίους είχαν κάτι να πουν. Και είναι αλήθεια, πως το εν λόγω δίδυμο έδωσε αρκετές λαβές για σχόλια. Μόνο αγχόνη που δεν έστησαν στο Σύνταγμα για την Μαρία, επειδή στον ημιτελικό αποκάλεσε τα Σκόπια, «Μακεδονία».

Στον τελικό η παρουσιάστρια δεν έκανε ανάλογη χοντράδα, ενώ όταν ήρθε η σειρά των Σκοπίων άφησε τον Φώτη να κάνει την αναγγελία. Πάντως, το Σάββατο οι δύο παρουσιαστές ήταν πολύ καλύτεροι από τη βραδιά του ημιτελικού, ξεφεύγοντας από το μοντέλο, Κωστάλας - Μπόκοτα. Ήταν ο εαυτός τους, χαλαροί και με τα σχόλια τους περάσαμε καλά στα βαρετά 40 δευτερόλεπτα πριν από κάθε εμφάνιση.

Βέβαια, σε πολλούς δεν άρεσε η παρουσίαση τους, αλλά είπαμε, κάτι πρέπει να βρούμε για να γκρινιάσουμε. Και στην τελική, είναι καλύτερα την ώρα της ψηφοφορίας να ακούς τον Φώτη να λέει «άντε κορίτσι μου» ή την Μαρία να νευριάζει επειδή η Ουγγαρία μας έδωσε μόνο εφτά ψήφους, από την Μπόκοτα που παίρναμε ένα πόντο και πανηγύριζε λες και παίρναμε 12!