Άγνωστοι πυροβόλησαν το Νίνο!

16.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι λαχτάρα είναι αυτή που πήραν οι απανταχού «Νινίτσες» αλλά και ο ίδιος ο Νίνο, ο οποίος πριν λίγες μέρες είδε τον Χάρο με τα μάτια του;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι λαχτάρα είναι αυτή που πήραν οι απανταχού «Νινίτσες» αλλά και ο ίδιος ο Νίνο, ο οποίος πριν λίγες μέρες είδε τον Χάρο με τα μάτια του; Κι επειδή η ιστορία είναι πραγματικά σοβαρή, θέλω την ανάλογη γκριμάτσα τρόμου να σχηματίζεται στο πρόσωπο σου. Δύο άγνωστοι άνδρες πυροβόλησαν πολλές φορές το τζιπ του αοιδού, στην Θεσσαλονίκη κι αν εκείνη τη στιγμή ο Νίνο δεν είχε άγιο δίπλα του, τώρα μπορεί να μιλούσαμε γι άλλα, που ως «νινίτσα» μήτε που θέλω να σκέφτομαι.

Ο αοιδός πριν λίγα βράδια έφυγε μαζί με τον αδελφό του, από το μαγαζί που τραγουδούσε και κατευθύνονταν προς το ξενοδοχείο. Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο αδελφός του, ενώ ο Νίνο για καλή του τύχη καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Σε ένα φανάρι, δυο άγνωστοι με μηχανή πλησίασαν το τζιπ κι άρχισαν να πυροβολούν στο πίσω μέρος του. Κι αυτό ήταν που έσωσε το Νίνο, ο οποίος συνηθίζει να κάθεται πίσω. Τα δύο αδέλφια ανέπτυξαν ταχύτητα κι έφθασαν στο ξενοδοχείο, που βρίσκεται λίγο πιο κάτω.

Για ποιο λόγο έγινε η επίθεση κανείς δεν γνωρίζει. Το πιο πιθανό σενάριο, είναι αυτό της ληστείας. Το κέντρο που τραγουδούσε ο Νίνο έκλεινε εκείνο το βράδυ και ο τραγουδιστής είχε πληρωθεί. Οπότε, δεν αποκλείεται κάποιοι που μάλλον γνώριζαν, να τον περίμεναν έξω από το κέντρο, να τον ακολούθησαν και να πυροβόλησαν εναντίον του με σκοπό τη ληστεία. Ο, τι κι αν συμβαίνει θα δείξει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]