Το ατύχημα της Μάρως!

16.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρεις πόσο μου μαυρίζει η ψυχή να σου γράφω για άσχημα γεγονότα, αλλά να μη σε ενημερώσω γι αυτό το... γεγονότο, το ατύχημα δηλαδή της Μάρως Λύτρα;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρεις πόσο μου μαυρίζει η ψυχή να σου γράφω για άσχημα γεγονότα, αλλά να μη σε ενημερώσω γι αυτό το... γεγονότο, το ατύχημα δηλαδή της Μάρως Λύτρα; Η αοιδός την Παρασκευή το βράδυ είχε ατύχημα με το αυτοκίνητο της και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να έχει κάτι σοβαρό. Απλά, έμεινε μέσα για να κάνει κάποιες προληπτικές εξετάσεις.

Ωστόσο, το σοκ που υπέστη ήταν μεγάλο, ενώ το καινούργιο αυτοκίνητό της στραπατσαρίστηκε, αφού η αοιδός για να αποφύγει το όχημα που την προσπέρασε, έριξε το δικό της πάνω σε μία κολώνα. Η Μάρω πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και ξεκίνησε κανονικά τις εμφανίσεις της στο «Θέα».

Κι επειδή κάθε ιστορία έχει το κους κους της, θέλω να σου εκφράσω τη μικρή μου απορία: το κουκλάκι που κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά της, ποίος της το έκανε δώρο; Μήπως, ο άνδρας με τον οποίο είναι σφόδρα ερωτευμένη τον τελευταίο καιρό η αοιδός; Κι αν ναι, ποιο είναι τέλος πάντων αυτό το αγόρι; Ουφ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ