Η Κουρνίκοβα, η Βανδή και ο έρωτας Παπαθωμά - Γιαννιώτη

19.10.2001
Αγαπημένε μου Λευτέρη, τελικά η καλύτερη πηγή πληροφόρησης δεν είναι άλλη από το περίπτερο. Εκεί, παιδί μου μαθαίνεις όλα "Τα νέα της Αλεξάνδρας που έλεγε ότι δεν την έχει αγγίξει άνδρας". Σήμερα, λοιπόν έμαθα ότι:
Αγαπημένε μου Λευτέρη,


Τελικά η καλύτερη πηγή πληροφόρησης δεν είναι άλλη από το περίπτερο. Εκεί, παιδί μου μαθαίνεις όλα "Τα νέα της Αλεξάνδρας που έλεγε ότι δεν την έχει αγγίξει άνδρας". Η Μαρίτσα έχει αναδειχθεί σε μανούλα των κους, κους και τύφλα να έχουν κάποιες άλλες με...διπλώματα. Σήμερα, λοιπόν έμαθα ότι:

. Ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε στο χώρο της show biz. Τα παιδιά που χτυπήθηκαν από τα βέλη του γυμνού φτερωτού θεού είναι η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Φώτης Γιαννιώτης. Η γνωριμία έγινε -ως είθισται- μέσω τρίτων και από την πρώτη ματιά ένιωσαν αυτό το "κάτι άλλο". Μετά από δυο τρία ραντεβουδάκια και αρκετή συζήτηση κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ταιριάζουν. Από ότι είπε η Μαρίτσα έχουν ξεκινήσει τις πρώτες τους δειλές δημόσιες εμφανίσεις.

· Μετά το Σάκη Ρουβά, η Βανδή. Ή Πρωτοχρονιά η Βίσση στην Αθήνα; Χριστούγεννα εγώ στη Θεσσαλονίκη. Ο, τι προτιμάς παίρνεις. Το θέμα πάντως είναι ένα: η αοιδός θα κάνει μια εμφάνιση στην πόλη (γύρω στις αρχές Δεκεμβρίου) ανοίγοντας την εορταστική περίοδο. Μεγάλη επιτυχία του δημάρχου, ο οποίος "Θα πρέπει να βάλει το χέρι του πολύ βαθιά στην τσέπη τη δική του και ολόκληρου του συμβουλίου, καθότι το Δεσποινάκι ετοιμάζει μεγάλο Show" είπε χαρακτηριστικά η Μαρίτσα για να συμπληρώσει: "Εδώ πέταξε στη σάλα του Rex, σκέψου τι θα κάνει στην ύπαιθρο. Θα πάει με πύραυλο στο Αφγανιστάν, θα πει το Υποφέρω, εξαιρετικά αφιερωμένο στον μπιν Λάντεν και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να πει το γνωστό: Θεσσαλονίκη μου γλυκιά μου φτωχομάνα".

· "Το Τζέημς Μποντ Νο25 να δω με την Κουρνίκοβα πρωταγωνίστρια και μπορώ να αντέξω την Μαρίτσα και την κρεβατομουρμούρα της, αλλά 15 χρόνια". Τάδε έφη, ο δύσμοιρος κύριος Περικλής, σύζυγος Μαρίτσας. Ο περιπτεράς πληροφορήθηκε ότι η διάσημη τενίστρια προορίζεται για το νέο κορίτσι του κατάσκοπου και πήρε μεγάλη χαρά. Ωστόσο, το ίδιο συναίσθημα δεν έχουν συναθλήτριες της Αννούλας, την οποία κατηγορούν ότι εκμεταλλεύεται την ομορφιά της για να βγάζει περισσότερα χρήματα. Αυτή, πάντως δε φαίνεται να πτοείται, καθώς μέσα της ονειρεύεται να γίνει μια νέα Ούρσουλα Άντρες, που θα κατακτήσει το Χόλιγουντ και θα φάει λάχανο τη Τζούλια Ρόμπερτς.

· Ο Ράσελ Κροου μετά από καιρό άνοιξε την καρδιά του - για τη Μαρίτσα είναι μια αγκινάρα - και μίλησε για τη σχέση του με τη Μεγκ Ράιαν. Είπε ότι την αγάπησε αληθινά τους λίγους αυτούς μήνες που ήταν μαζί, ενώ δε μπορεί να καταλάβει γιατί ο κόσμος στράφηκε εναντίον του έρωτα αυτού; Απεγνωσμένα ρωτά που υπήρχε το μεμπτό στη σχέση αυτή. Μήπως, ότι η Μεγκ διέλυσε για χάρη του έναν γάμο επτά χρόνων; Σιγά τα ωά!