Νοικοκυρεύεται ο Κλούνεϊ

19.10.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, το θέμα που συζητείται έντονα στα σαλόνια του Χόλιγουντ τον τελευταίο καιρό είναι ο δεσμός του Τζόρτζ Κλούνεϊ και της Ρενέ Ζελβέγκερ και οι φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται.
Αγαπημένη μου Τζίνα,


Το θέμα που συζητείται έντονα στα σαλόνια του Χόλιγουντ τον τελευταίο καιρό είναι ο δεσμός του Τζόρτζ Κλούνεϊ και της Ρενέ Ζελβέγκερ. Όσες γυναίκες της περιοχής έτυχε να περάσουν από το κρεβάτι του Τζόρτζ - χωρίς επιτυχία - κοντεύουν να σκάσουν από το κακό τους στην πιθανότητα και μόνο ότι η σχέση αυτή θα εξελιχθεί σε γάμο. "Τι παραπάνω έχει από εμάς;" ρωτούν οι απορριφθείσες για να πάρουν την απάντηση από τον Κλούνεϊ "Η Ρενέ είναι κολασμένα αστεία και σέξι μέχρι εκεί που δεν πάει".

Οι δηλώσεις εξοργίζουν τις πρώην, καθότι και οι ίδιες υπήρξαν γυναίκες με χιούμορ, ενώ οι επόμενοι παραδέχονται ότι είναι και σέξι. Όπως και να έχει το πράγμα Τζίνα μου, ο σέξι Κλούνεϊ οδεύει με σταθερά βήματα προς τα σκαλιά της εκκλησίας με την καλή του Ρενέ, η οποία μέσα σε ελάχιστους μήνες σχέσης κατάφερε να του πάρει τα μυαλά. Που τους έβρισκες, που τους έχανες ήταν συνέχεια μαζί. Πότε για καφέ, πότε για φαΐ σε κινέζικο ρεστοράν του Μπέβερλι Χιλς, πότε για κάνα σινεμαδάκι. Προκειμένου, λοιπόν να ξοδεύουν από δω και από κει τα λεφτά τους, είπαν να μείνουν μαζί.

Έτσι, η Ρενέ έβαλε σε μια βαλίτσα δυο ρουχαλάκια της και πήγε στην έπαυλη του καλού της, ο οποίος μετά της γουρουνίτσας του την υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες. Έχε υπόψη σου ότι το κατοικίδιο και η ηθοποιός έχουν αναπτύξει φιλική σχέση και η Max (το όνομα του ζώου) πολύ την αγαπάει. Αυτός λέγεται πως ήταν ένας επιπλέον λόγος για να σκεφτεί ο Τζόρτζ σοβαρά το ενδεχόμενο να παντρευτεί με τη Ρενέ, καθότι η νεαρά είναι η μοναδική από τις εκάστοτε αγαπημένες του που έδειξε τρυφερότητα στο τετράποδο και δέχεται να κοιμάται μαζί τους τις νύχτες που αστράφτει και βροντάει.
Τις τελευταίες δύο μέρες κυκλοφορεί έντονα μια φήμη ότι το ζευγάρι περιμένει παιδί, καθώς λένε εθεάθη η Ζέλβεγκερ με τεστ εγκυμοσύνης στα χέρια. Αυτό, η αλήθεια δεν το πιστεύω, διότι που το είδαν, αφού στα φαρμακεία από τα χρόνια τα παλιά βάζουν το προϊόν σε σακουλάκι. Εκτός και αν η Ρενέ θεωρεί ότι το τεστ είναι σαν την ασπιρίνη. Το κρατάς στα χέρια σου και κανείς δε δίνει σημασία.