Το ''πέσιμο'' της Κατερίνας

19.10.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, 40 μέρες συμπληρώνονται σήμερα, ημέρα Παρασκευή, στο σπίτι του Big Brother και το "σύνδρομο στέρησης του άρρενος φύλλου" από το οποίο πάσχει η Κατερίνα ολοένα και μεγαλώνει. Η ξανθιά κοπέλα δείχνει διατεθειμένη για την ίαση, όμως το...αντίδοτο είναι δύσκολο να βρεθεί.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


40 μέρες συμπληρώνονται σήμερα, ημέρα Παρασκευή, στο σπίτι του Big Brother και το "σύνδρομο στέρησης του άρρενος φύλλου" από το οποίο πάσχει η Κατερίνα ολοένα και μεγαλώνει. Η ξανθιά κοπέλα δείχνει διατεθειμένη για την ίαση, όμως το ... αντίδοτο είναι δύσκολο να βρεθεί. Ο Ντίνος διαθέτει κατά τη νεαρά όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, αλλά ως φαίνεται "καίει κάρβουνο" και δε μπορεί να πάρει τα μηνύματα. Πιο εύκολα δηλαδή εξηγείς εσύ τα μηνύματα με τους καπνούς που στέλνουν οι Ινδιάνοι, παρά ο Ελληνοαμερικάνος το "πέσιμο" της Κατερίνας.

Η κοπέλα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια, είπε σήμερα να τα ρίξει στα ίσα στο Ντινάκο. Για να είναι σίγουρη, δε, ότι θα το καταλάβει του τα είπε αγγλιστί: "How much do you want me;" για να πάρει την απάντηση: "Tell me about your feelings baby". Βαρέθηκα τη χαζομάρα σου ρε αδελφέ! Αυτό, δεν του το είπε ακριβώς, διότι για τη δύσμοιρη προέχει η γιατρειά της. Αν ήταν εκτός σπιτιού να είσαι σίγουρος ότι με το που θα έβλεπε τα πρώτα σημάδια αφέλειας του Ντίνου, θα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Για να μην τα πολυλογώ, το Κατερινάκι άνοιξε τη ζακέτα της, έδειξε το μπούστο της σα να ήταν η Ζέτα Αποστόλου στο "Κορίτσι του βάλτου" και χίμηξε πάνω του. Πιάστηκαν, πως πιάστηκαν εκεί πέρα, αλλά μέχρι εκεί, διότι θα τον χάναμε το Ντινο, που είχε γίνει κόκκινος σαν το παντζάρι.

Η συζήτηση περί sex συνεχίστηκε, με την Κατερίνα να ζητά από τον Πρόδρομο να την "πέσει" στη Νικόλ, προκειμένου να δει τα μέσα που θα χρησιμοποιήσει. Ο Σκοπελίτης, ως γνήσιο αρσενικό, έριξε ένα βλέμμα στη νεαρά, άλλο πράμα, λέγοντας της το χιλιοειπωμένο "Είσαι φανταστική". Μάλλον, έχει μείνει στη "χρυσή εποχή" του καμακιού. Α, ο Χρήστος στραμπούλιξε το πόδι του στο βόλεϊ και τη βγάζει καθηλωμένος στον καναπέ. Η Δώρα αρχικά ανησύχησε για την υγεία του, του έδωσε κάτι φιλάκια, αλλά ως εκεί. Η απόσταση που κρατά τις τελευταίες μέρες παραμένει. Γιατί άραγε, βρε Δώρα;