Δημητρίου εναντίον Θώδη!

24.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σςςςςς. «Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν. Μήπως σε γάμο πέφτουνε, μήπως σε πανηγύρι; Μήτε σε γάμο πέφτουνε, μήτε σε πανηγύρι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σςςςςς. «Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν. Μήπως σε γάμο πέφτουνε, μήπως σε πανηγύρι; Μήτε σε γάμο πέφτουνε, μήτε σε πανηγύρι. Η Έφη και η «Λαίδη» κάνουν πόλεμο με νύφες και με εγγόνια». Και για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται, η Άντζελα Δημητρίου αφού έχει ανοίξει ένα σωρό μέτωπα, είπε να ανοίξει κι άλλο ένα, με την Έφη Θώδη αυτή φορά.

Μόνο που εδώ, υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο και δεν έλαβε υπόψη της τι εστί Έφη. Κι αφού δεν ήξερε, δεν ρώταγε; Η Άντζελα, λοιπόν, μίλησε με υποτιμητικό τρόπο για τη συνάδελφο της, μιλώντας για πανηγύρια, γκλίτσες, βλάχους, τυριά και γίδια, προκαλώντας την οργή της Έφης, η οποία έδωσε άμεσα την απάντηση της.

Καταρχήν, ξεκαθάρισε ότι η οικογένεια της δεν είχε γίδια, άρα στα νιάτα της δεν βαστούσε την γκλίτσα του τσοπάνη. Αλλά και να την κρατούσε, δεν είναι ντροπή. Όσο για τα πανηγύρια, την προκαλεί να πάει να τραγουδήσει κι αυτή, να δει πόσο δύσκολο είναι να μαζέψεις κόσμο και να κάνεις σουξέ. Η Έφη, τα έχει καταφέρει, γι αυτό και δικαίως ανακηρύσσεται «Βασίλισσα των πανηγυριών». Και κλείνει η Θώδη την απάντηση της, συμβουλεύοντας την να μην κατηγορεί την επαρχία, αφού σε αυτήν στρέφεται όταν θέλει να πουλήσει cd. Είπες κάτι; Η Αντζελα, προς το παρόν όχι, αλλά αναμένουμε απάντηση.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]