Κεραυνοβόλος έρωτας για Ζώη - Σερβετάλη;

25.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτά είναι τα τυχερά του επαγγέλματος. Πηγαίνεις για ένα απλό guest στους "Singles" και από σόλο που είσαι και στην πραγματική σου ζωή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτά είναι τα τυχερά του επαγγέλματος. Πηγαίνεις για ένα απλό guest στους "Singles" και από σόλο που είσαι και στην πραγματική σου ζωή, φεύγεις με ταίρι. Και τι ταίρι. Κοτζάμ Άρη Σερβετάλη, που προσωπικά πολύ μου αρέσει. Ο λόγος για την Αποστολία Ζώη, η οποία -σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία και μάλλον έχουν αρκετή δόση αλήθειας - είναι ερωτευμένη με τον γνωστό ηθοποιό.

Η γνωριμία έγινε στη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Singles», όπου η αοιδός συμμετείχε ως guest σε έξι επεισόδια. Κι αν κρίνουμε από το πατ κιουτ που έγινε το κονέ, ο έρωτας των δύο νέων, μάλλον ήτο κεραυνοβόλος. Οι δυο τους δεν έχουν παραδεχθεί αν έχουν σχέση, ενώ αποφεύγουν να τοποθετηθούν επί του θέματος. Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός τους έχει «συλλάβει» μαζί σε κάποιες εξόδους.

Τώρα αυτό μπορεί να μη σημαίνει και κάτι. Μπορεί, δηλαδή, να έγιναν φίλοι και ως τέτοιοι να κυκλοφορούν. Αλλά οι φήμες εκεί, όμως, επιμένουν ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Πάντως, αν ισχύει κάτι τέτοιο, μην περιμένεις επιβεβαίωση, αν δεν «δέσει» πρώτα η σχέση. Εξάλλου, η Αποστολία και κυρίως ο Άρης δεν είναι από τους ανθρώπους που πρώτα το κάνουν.... τούμπανο και μετά κρυφό καμάρι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]