Νέος έρωτας για την Χρύσπα!

25.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι κι αν η σχέση της με τον Μιχάλη Εμιρλή έληξε άδοξα και γρήγορα πριν καλά καλά το καταλάβουν και οι ίδιοι; Η Χρύσπα δεν τα έβαψε μαύρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι κι αν η σχέση της με τον Μιχάλη Εμιρλή έληξε άδοξα και γρήγορα πριν καλά καλά το καταλάβουν και οι ίδιοι; Η Χρύσπα δεν τα έβαψε μαύρα κι αφού έμεινε για λίγο καιρό μόνη, ξανά προς τη... δόξα τράβηξε. Φήμες θέλουν την αοιδό να είναι και πάλι ερωτευμένη, ενώ ο νέος της αγαπημένος είναι επίσης συνάδελφος.

Επειδή, δηλαδή, δεν της «κάθισε» το κονέ με τον Εμιρλή, δεν σημαίνει ότι θα είναι το ίδιο με όλους τους εκπροσώπους του πενταγράμμου. Ο τυχερός είναι ο Νίκος Απέργης, πρώην παίκτης του Dream Show, ενώ η γνωριμία τους έγινε στο Romeo, όπου τραγουδούσαν μαζί όλο τον χειμώνα.

Οι δύο νέοι είναι τα μάλα ερωτευμένοι, αλλά ακόμη δεν έχουν παραδεχθεί τη σχέση τους. Θες να φοβούνται το κακό μάτι; Θες να περιμένουν πρώτα να τη σιγουρέψουν και μετά να το διαλαλήσουν; Θα σε γελάσω. Μάλιστα, αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ πριν λίγες μέρες που ο Απέργης είχε γενέθλια, η Χρύσπα δεν τον επισκέφθηκε στο Romeo. «Μη με βρει κανάς φακός» σου λέει. Αλλά και ο αγαπημένος της, όμως, την έχει δει «σφίγγα» στα προσωπικά του, δηλώνοντας ότι δεν είναι ερωτευμένος. Τον πιστέψαμε τώρα τον... Πινόκιο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]