Όλα καλά για Sakis - Ζυγούλη!

19.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μην δούνε τον Sakis Ρουβά να πηγαίνει κάπου μόνος του, χωρίς την Κάτια Ζυγούλη στο πλευρό του, αμέσως οι κακές γλώσσες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μην δούνε τον Sakis Ρουβά να πηγαίνει κάπου μόνος του, χωρίς την Κάτια Ζυγούλη στο πλευρό του, αμέσως οι κακές γλώσσες βγαίνουν και λένε πως χώρισαν. Solo εμφάνιση και χωρισμός. Το αυτό συνέβη και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όπου ο Sakis πήγε στην Ελούντα μόνος του. Η Κάτια έλειπε στο εξωτερικό για δουλειές, αλλά αυτό μάλλον μικρή σημασία έχει.

Άπαξ και είναι το κορίτσι του Ρουβά απαγορεύεται να δουλεύει κι αν το κάνει από αθεράπευτη εργασιομανία, πρέπει να ρυθμίζει έτσι τις δουλειές της, ώστε να είναι σε θέση να συνοδεύει τον καλό της σε όλες τις κοινωνικές του εκδηλώσεις. Είτε αυτή είναι παρουσίαση δίσκου, είτε εγκαίνια spa (όπως καλή ώρα στην Ελούντα). Διαφορετικά, οι φήμες περί χωρισμού αμέσως φουντώνουν. Όπως έγινε, δηλαδή τώρα, που γι ακόμη μία φορά θέλουν τη σχέση τους να περνάει σοβαρή κρίση. Αν δεν έχουν χωρίσει κιόλας.

Βέβαια, ο Sakis σε όλα αυτά που ακούγονται, απαντάει με το γνωστό του χαμόγελο Colgate, που αμέσως σε σκλαβώνει και δε σου πάει η καρδιά να συνεχίσεις τις ερωτήσεις. Όσο για την Κάτια, αυτή είπαμε, λείπει για δουλειές. Αν την πετύχαιναν, θα διέψευδε με τον δικό της γνωστό τρόπο. «Εμείς, δεν, όχι...». Τέλος πάντων, Ρουβάς και Ζυγούλη δεν έχουν κανένα πρόβλημα στη σχέση τους και όλα ανάμεσα τους είναι μέλι γάλα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]