Η Πάμελα γύρισε στον Τόμι Λι!

19.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε. Ο λόγος για την Πάμελα Αντερσον και τον πρώτο σύζυγό της, Τομι Λι, οι οποίοι από τότε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε. Ο λόγος για την Πάμελα Αντερσον και τον πρώτο σύζυγό της, Τομι Λι, οι οποίοι από τότε που πήραν το διαζύγιο (το 1998), δεν ξέρω πόσες φορές, τα έχουν ξαναβρεί και χωρίσει. Αυτή την περίοδο τους πετυχαίνουμε σε φάση επανασύνδεσης, την οποία γιόρτασαν οικογενειακώς (μαζί με τα δύο παιδιά τους) στην Χαβάη.

Εκεί, βρέθηκαν για τις μέρες του Πάσχα, ενώ ο φακός ουκ ολίγες φορές τους συνέλαβε σε τρυφερές στιγμές και εναγκαλισμούς. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν να λένε για την τρυφερότητα που έδειχνε ο Τόμι στην πρώην σύζυγό του. Οι ίδιοι επισήμως δεν έχουν παραδεχτεί αν είναι ξανά μαζί, όμως, όλοι απορούν με την Πάμελα. Πως τον δέχεται πάλι πίσω, μετά από όλα όσα της έχει κάνει. Σύμφωνα, με την ίδια όσο ήταν παντρεμένοι την χτυπούσε, ενώ αυτός την κόλλησε και ηπατίτιδα.

Αλλά μάλλον όλα αυτά πέρασαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Κι αν κρίνουμε από το παρελθόν τους, δεν αποκλείεται να διαρκέσει για λίγο. Εξάλλου, η Πάμελα επιστρέφει στην αγκαλιά του Λι κάθε φορά που δεν είναι καλά και θέλει κάποιον να της συμπαρασταθεί. Το ίδιο έκανε όταν χώρισε από τον Κιντ Ροκ και το αυτό κάνει τώρα που έχασε το σκύλο της. Δεν θέλω γέλια. Η απώλεια του ήταν μεγάλη για την Αντερσον και ο Τόμι βρέθηκε δίπλα της για να της συμπαρασταθεί. Άσε, που της έκανε δώρο έναν άλλον, της ίδιας ράτσας, ώστε να της απαλύνει λίγο τον πόνο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]