Η Αντζελίνα Τζολί αδιαφορεί για την Σιλό!

19.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Προβληματισμένος και τα μάλα στεναχωρημένος με την αγαπημένη του Αντζελίνα Τζολί είναι ο Μπραντ Πιτ. Η καλή του δείχνει μία αδιαφορία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Προβληματισμένος και τα μάλα στεναχωρημένος με την αγαπημένη του Αντζελίνα Τζολί είναι ο Μπραντ Πιτ. Η καλή του δείχνει μία αδιαφορία προς την βιολογική τους κόρη Σιλό, που τον τελευταίο καιρό γίνεται όλο και πιο έντονη. Η Αντζελίνα, όπως κατά καιρούς έχει δηλώσει, δείχνει μία ιδιαίτερη αδυναμία στα υιοθετημένα παιδιά της σε σχέση με την Σιλό, επειδή θεωρεί ότι αυτή είναι «προνομιούχα», ενώ τα υπόλοιπα τρία παιδιά είναι «επιζήσαντες».

Η σκέψη αυτή την έχει κάνει να δίνει όλη την προσοχή στον Μάντοξ, την Ζαχάρα και τώρα στον Πάξ, παραμελώντας - πολλές φορές - προκλητικά την 11 μηνών Σιλό. Ούτε πάνες δεν της αλλάζει πια, λένε, ενώ μία μέρα που η Σιλό έκλαιγε η Αντζελίνα αντί να την ηρεμήσει, ζήτησε από τον Μπραντ να την πάρει από το δωμάτιο, επειδή ενοχλούσε τα υπόλοιπα παιδιά.

Η συμπεριφορά αυτή έχει πικράνει τον Μπραντ, ο οποίος περνάει όλη τη μέρα μαζί με την Σιλό. Πατέρας και κόρη έχουν γίνει αχώριστοι και για του λόγου το αληθές, ο Πιτ παίρνει τη μικρή ακόμη και στα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Μάλιστα, τη φροντίζει ο ίδιος και διακόπτει ακόμη και τα γυρίσματα, αν η μικρή κλαίει ή πρέπει να την ταΐσει. Πάντως, πολλοί υποστηρίζουν πως αν η Τζολί δε συνέλθει, η σχέση της με τον Μπραντ θα μπει σε μεγάλα προβλήματα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]