Κίφερ Σάδερλαντ: "Συγχωρώ την Τζούλια"!

19.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το «κάλλιο αργά, παρά ποτέ» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Κίφερ Σάδερλαντ, ο οποίος μετά από 16 ολόκληρα χρόνια έδωσε «άφεση αμαρτιών»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το «κάλλιο αργά, παρά ποτέ» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Κίφερ Σάδερλαντ, ο οποίος μετά από 16 ολόκληρα χρόνια έδωσε «άφεση αμαρτιών» στην Τζούλια Ρόμπερτς. Ο διάσημος ηθοποιός, το 1991 ετοιμαζόταν να παντρευτεί την Τζούλια, αλλά αυτή πέντε μέρες πριν τον γάμο τους, είπε να την δει «η νύφη το έσκασε», αφήνοντας τον Κίφερ στα κρύα του λουτρού.

Και να ήταν μόνο αυτό; Η Ρόμπερτς το έσκασε μαζί με τον κολλητό του Σάδερλαντ, τον ηθοποιό Τζέισον Πάτρικ με τον οποίο πέρασαν ονειρεμένες μέρες και νύχτες στην Ευρώπη, αλλά άμα τη επιστροφή τους στην Αμερική, το ειδύλλιό τους έληξε άδοξα. Ο πρωταγωνιστής του «24», λοιπόν, που για χάρη της Τζούλιας είχε εγκαταλείψει γυναίκα και παιδί, δεν ήθελε ούτε ζωγραφιστούς να τους δει, ενώ η περίπτωση της συγχώρεσης φάνταζε σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Έλα, όμως, που ο χρόνος τα γιατρεύει όλα και 16 χρόνια μετά, ο Κίφερ αποφάσισε να συγχωρήσει την πρώην αγαπημένη του. «I forgive Julia» είπε με αυτό το αρρενωπό και άγριο ύφος του Τζακ Μπάροου και όσοι τον άκουσαν, ένιωσαν μία ανατριχίλα. Το ίδιο θα έπρεπε να ένιωσε και η εγκυμονούσα Τζούλια, η οποία όμως (για να τα λέμε όλα) είχε τους λόγους της, όταν τον εγκατέλειψε, αφού είχε μάθει πως ο καλός της την απατούσε με μία στριπτιζέζ. Και κάτι τέτοια, μια Ρόμπερτς δεν τα σηκώνει. Όσο για τον Τζέισον Πάτρικ; Η συγχώρεση του θα αργήσει πολύ να έρθει, διότι ήταν ο κολλητός κι αυτό ούτε ξεχνιέται, ούτε χωνεύεται εύκολα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]