Η συγνώμη της Άντζελας Δημητρίου!

18.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία τεράστια και ειλικρινή συγνώμη ζήτησε από τους Έλληνες η Άντζελα Δημητρίου κι εμείς δεν έχουμε παρά να την κάνουμε δεκτή.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία τεράστια και ειλικρινή συγνώμη ζήτησε από τους Έλληνες η Άντζελα Δημητρίου κι εμείς δεν έχουμε παρά να την κάνουμε δεκτή. Αν και προσωπικά θα προτιμούσα να έπεφτε γονατιστή στα πόδια μας και να την ζητήσει. Έτσι, δείχνει και μεγαλύτερη μεταμέλεια. Τέλος πάντων. Σημασία έχει η κίνηση και η αναγνώριση του λάθους.

Και ξέρεις, ποιο λάθος έκανε η Άντζελα που το αναγνώρισε έστω και καθυστερημένα; Μετά, δηλαδή, από 27 χρόνια καριέρας; Που άργησε να τραγουδήσει ένα πολιτικό τραγούδι! Κάτι η φωτιά στα σαββατόβραδα, κάτι οι χωρισμένοι που δεν γιορτάζουνε ποτέ, κάτι που ήθελε να αρπάξει την άλλη και να την ρωτήσει με τα μάτια δακρυσμένα με ποιο δικαίωμα σε πήρε από μενα και ποια θυσία έχει κάνει αυτή για σενα, κάτι το μάδημα της μαργαρίτας, η Άντζελα ξεχάστηκε και αμέλησε τα κοινωνικά προβλήματα.

Για να καταλάβεις, άμα πιάσεις την αοιδό από τη μύτη, ίσα που σκάει. Για τέτοια στεναχώρια μιλάμε. Τώρα, δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι ανησυχητικό. Αναγνώρισε, δηλαδή, το λάθος της και σε κάθε cd θα πετάει κι από ένα πολιτικό τραγούδι. Κι εμένα, εντάξει, μεγάλο κακό δεν μου κάνει. Αλίμονο στο σύστημα που βρήκε έναν μεγάλο πολέμιο στο πρόσωπο της «Λαίδη».


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]