Γρηγόρη, πες μας κι άλλα!

18.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όλο βαρυσήμαντες δηλώσεις είναι τον τελευταίο καιρό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και κάθε φορά που τον ακούω, με πιάνει μεγάλη ανατριχίλα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλο βαρυσήμαντες δηλώσεις είναι τον τελευταίο καιρό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και κάθε φορά που τον ακούω, με πιάνει μεγάλη ανατριχίλα. Μετά τη δήλωση του ότι θέλει την γυναίκα τροφαντή και άσχημη, αλλά και ότι θέλει να παντρευτεί για να του καθαρίζει η γυναίκα το σπίτι και να βάζει πλυντήριο, ο Γρηγόρης επανήλθε με νέα δήλωση.

Αυτή τη φορά είναι επαγγελματικού περιεχομένου κι έχει να κάνει με τις υψηλές αμοιβές που παίρνουν οι άνθρωποι της τηλεόρασης. Σύμφωνα, με τον Αρναούτογλου, χρυσοπληρώνονται επειδή η προσωπική τους ζωή βγαίνει στη δημοσιότητα και όλοι ασχολούνται με αυτήν. Σα να μας λέει ότι παίρνουν κανονικά τον μισθό τους, αλλά με τα επιδόματα «ανθυγιεινής εργασίας» αυτός εκτοξεύεται στα ύψη.

Υποψιάζομαι ότι ο Γρηγόρης θα έχει και μεγαλύτερα επιδόματα, αφού ειδικά η δική του ζωή έχει γίνει φύλλο και φτερό από όλους. Μη σου πω ότι θα του κολλάνε και «βαρέα» ένσημα για το σήριαλ «χωρίζει - παντρεύεται με την Ράνια Θρασκιά». Τι να πω. Τον ακούω και πονάει η καρδιά μου. Και με την ανεργία που υπάρχει έξω, δεν έχει και που να βρει άλλη δουλειά. Τουλάχιστον, του δίνουν τα επιδόματα. Κάτι είναι κι αυτό.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]