Σόμμερ - Ανανιάδης: Τσακώθηκαν για την Τζούλια!

17.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ήξερα ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου τις μέρες του Πάσχα τις πέρασε το Ντουμπάι μετά του Ηλία Ψινάκη και πέρασαν αυτοί καλά στο κοσμοπολίτικο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήξερα ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου τις μέρες του Πάσχα τις πέρασε το Ντουμπάι μετά του Ηλία Ψινάκη και πέρασαν αυτοί καλά στο κοσμοπολίτικο μέρος κι εμείς καλύτερα στην ελληνική επαρχία. Έλα, όμως, που τα πράγματα δεν έχουν έτσι. Η Τζούλια, όχι μόνο δεν πήγε στο Ντουμπάι, αλλά παρέμεινε στην Αθήνα, κάνοντας την παραμονή της εδώ αισθητή. Θα αναρωτιέσαι, για ποιο λόγο είπε τέτοιο ψέμα ότι και καλά ακολούθησε τον Ψινάκη.

Ποσώς με ενδιαφέρει. Εξάλλου, της κοπέλας μπορεί να είναι αγαπημένος ήρωας ο Πινόκιο και να θέλει να του μοιάσει. Το θέμα είναι άλλο. Σύμφωνα, με δημοσίευμα περιοδικού, την Κυριακή του Πάσχα δημιουργήθηκε χοντρό σκηνικό ανάμεσα στον Κώστα Σόμμερ και τον Άνθιμο Ανανιάδη για τα μάτια της Τζούλιας και μόνο. Ο πρώτος πήγε μαζί με την Αλεξανδράτου να διασκεδάσουν σε γνωστό παραλιακό κέντρο. Ε, αφού έλειπε ο Ψινάκης, κάποιος πίσω έπρεπε να φυλάει το κορίτσι.

Και ποίος καταλληλότερος από τον μυώδη και καλογυμνασμένο Σόμμερ. Γι αυτό το λόγο μάλλον ο ηθοποιός τα πήρε στο κρανίο όταν η Τζούλια πήγε στο τραπέζι του Ανανιάδη (με τον οποίο ο Κώστας δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις) και δεν ξεκόλλαγε από εκεί. Ενώ, ο Άνθιμος κοιτούσε ειρωνικά τον συνάδελφό του. Εκείνος, πάλι, δεν ήθελε και πολύ για να τσιτώσει, πήγε στο τραπέζι, τράβηξε από τον αγκώνα την Αλεξανδράτου και κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν. Το μοντέλο μπήκε στη μέση να τους χωρίσει, αλλά χρειάστηκε να επέμβουν κι άλλοι για να σταματήσει το επεισόδιο. Κάτι ξέρει ο Ψινάκης, που δεν την αφήνει να το κουνήσει ρούπι όταν την συνοδεύει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]