''Μαύρη'' επίδειξη για τη Βατίδου

26.09.2001
Αγαπημένη μου Έβελυν, καταστεναχωρημένη είναι η Εύη Βατίδου, τόσο που έτσι και την πιάσεις από τη μύτη θα εκραγεί σαν ωρολογιακή βόμβα. Στην επίδειξη της νέας κολεξιόν του Μιχάλη Ασλάνη , που έγινε στο θέατρο "Δώρα Στράτου", της έκλεψαν ένα χρυσό φυλαχτό, δώρο της μητέρας της. Και δεν ήταν μόνο αυτό.
Αγαπημένη μου Έβελυν,


Καταστεναχωρημένη είναι η Εύη Βατίδου, τόσο που έτσι και την πιάσεις από τη μύτη θα εκραγεί σαν ωρολογιακή βόμβα. Η σύζυγος του Αλέξη Κούγια, μετά την επιστροφή της από τις καλοκαιρινές διακοπές είπε να δουλέψει και λίγο, προκειμένου να βγάλει τα ψώνια του σπιτιού για το μήνα Οκτώβρη. Καταλαβαίνεις, απορρυπαντικά, ζάχαρη, ρύζι, γάλα, Καμπά. Η πρόταση ήρθε αμέσως και ήταν από τον Μιχάλη Ασλάνη για την επίδειξη της νέας του κολεξιόν που έγινε στο θέατρο "Δώρα Στράτου" στου Φιλοπάππου. Η Εύη κατενθουσιάστηκε και είπε αμέσως το "Ναι", διότι πώς να το κάνουμε Ασλάνης είναι αυτός και μάλιστα φίλος καλός της μοντέλας.

Τα πράγματα πήγαιναν μια χαρά για την Εύη και η βραδιά φαινόταν πως θα ήταν μοναδική. Εξάλλου, συνάντησε φίλες της αγαπημένες, την Έλενα Λιάφου, την Άντζελα Ευριπίδη και την Εβελίνα Παπαντωνίου, με τις οποίες μεταξύ ντυσίματος και γδυσίματος είπαν όλα τα πρόσφατα νέα τους. Πως τα πέρασαν το καλοκαίρι, τι ωραία που ήταν η Κέρκυρα, τι θαυμάσιες παραλίες που έχει η Κεφαλονιά και πόσο μεγάλωσε ο Πέτρος, ο πελεκάνος της Μυκόνου. Βέβαια, στην πασαρέλα αντιμετώπισε κάποια μικροπροβλήματα, καθώς το 10ποντο στιλέτο από τη γόβα της πήγαινε και σφηνωνόταν σε κάτι χαραμάδες της σκηνής. Μεταξύ μας, αυτές δεν ήταν χαραμάδες αλλά τα "Ανεμοδαρμένα ύψη", αν...είσαι μυρμήγκι. Ωστόσο, κάθε φορά που σκάλωνε αντιμετώπιζε το γεγονός με χαμόγελο, ενώ όταν δε μπόρεσε να απελευθερωθεί με ένα απλό τράβηγμα, έσκυψε, έβγαλε το παπούτσι και συνέχισε τη διαδρομή της. Το ίδιο πρόβλημα είχε και η Ισαβέλλα Δάρα, η οποία κάθε φορά που "εγκλωβιζόταν" στις χαραμάδες, κοιτούσε στους επισήμους, όπου καθόταν ο αγαπημένος της Δημήτρης, κάμεραμαν στο επάγγελμα.

Τέλος πάντων, μόλις τελείωσε η επίδειξη - που σημειωτέον είχε τεράστια επιτυχία και τα ρούχα ήταν τω όντι καταπληκτικά και σέξι - πήγε η Βατίδου - Κούγια να ντυθεί, αλλά δεν έβρισκε πουθενά το στηθόδεσμό της. Κοίταξε τριγύρω της, αλλά είχε κάνει...φτερά. Τότε την πήραν τα κλάματα και μάταια οι φίλες της προσπάθησαν να την ηρεμήσουν. "Μην κάνεις έτσι. Αν πας μια βόλτα στο Κολωνάκι, από σουτιέν άλλο τίποτα. Να φάνε και οι κότες". Όμως, Έβελυν δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Η μοντέλα έκλαιγε, διότι πάνω σε αυτό ήταν ένα χρυσό φυλαχτό, που της είχε δώσει η μητέρα της όταν γεννήθηκε. Καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο μεγάλη συναισθηματική αξία είχε.
Το ερώτημα που τη βασανίζει είναι ποιος είναι ο κλέφτης κι αν άραγε πήγε για το φυλαχτό ή ήθελε απλά το μπορντό wonderbra της, οπότε με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.