Δόνηση...αισθήσεων για επώνυμη κυρία

24.09.2001
Φίλτατε Σωτήρη, επειδή γνωρίζω πως είσαι άνθρωπος που σου αρέσουν οι ...σπαζοκεφαλιές, σου έχω σήμερα μια φοβερή, που άμα τη βρεις σε κερνάω μέχρι κι ένα χυμό ροδάκινο - μήλο, ένα κρουασάν σοκολάτα και πακοτίνια. Ύποπτα αντικείμενα έδειξε ο ανιχνευτής του αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος" πως υπήρχαν στη βαλίτσα γνωστής κατοίκου των Αθηνών.
Φίλτατε Σωτήρη,


Επειδή γνωρίζω πως είσαι άνθρωπος που σου αρέσουν οι...σπαζοκεφαλιές, σου έχω σήμερα μια φοβερή, που άμα τη βρεις σε κερνάω μέχρι κι ένα χυμό ροδάκινο - μήλο, ένα κρουασάν σοκολάτα και πακοτίνια.

Ύποπτα αντικείμενα έδειξε ο ανιχνευτής του αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος" πως υπήρχαν στη βαλίτσα γνωστής κατοίκου των Αθηνών. Οι υπάλληλοι εκτελώντας το καθήκον τους έκαναν να την ανοίξουν, όταν η εν λόγω μαυρισμένη από τον ήλιο - τόσα μπάνια έκανε φέτος σε κοσμοπολίτικο νησί της Ελλάδας - κυρία άρχισε να τους παρακαλά να μην το κάνουν, διαβεβαιώνοντάς τους πως δεν είναι τρομοκράτης. Μια άριστη επαγγελματίας είναι, με ιδέες πρωτοποριακές, πελάτες πολλούς, οι οποίοι όταν την επισκέπτονται - αν και δίνουν κάτι παραπάνω, σε σχέση με άλλους συναδέλφους της - φεύγουν πάντα με ένα τεράστιο χαμόγελο, σαν αυτό στη διαφήμιση...Colgate.
Οι υπάλληλοι, ωστόσο δεν άκουσαν τα παρακάλια της κι όταν άνοιξαν τη μαύρη δερμάτινη Louis Vuitton βαλίτσα της βρέθηκαν προ μεγάλης εκπλήξεως. Αντί για εργαλεία της δουλειάς, βρήκαν 10 - μπορεί και παραπάνω, μπορεί και παρακάτω δεν τους μέτρησαν - δονητές, διαφόρου σχήματος, χρώματος και μεγέθους. Η κυρία, ντροπιασμένη, άρχισε να ψιθυρίζει διάφορα στην αγγλική γλώσσα - έχει κάνει ένα φεγγάρι σε γνωστή πόλη της Καλιφόρνια - και μαζί με τον συνοδό της, έφυγαν για να προλάβουν το αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη. Στη συμπρωτεύουσα, άλλωστε γεννήθηκε και μεγάλωσε η άγνωστος Χ, την οποία κι επισκέπτεται πολλές φορές το χρόνο. Φέτος, το καλοκαίρι μάλιστα έκατσε λίγο παραπάνω, διότι η νυχτερινή ζωή της πόλης είναι το κάτι άλλο και η κυρία αυτή έχει αδυναμία στο clubbing. Ποια είναι;

Τα στοιχεία που σου έδωσα είναι πολλά και καλά. Αν το κατάλαβες περιμένω απάντηση. Γενικά, όμως όποιος κατάλαβε περί ποιας πρόκειται, να στείλει e- mail στο e-go και οι νικητές θα κερδίσουν κάτι...σπέσιαλ.