Κι άλλο παιδί για τους "Brangelina"!

13.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ως «μεγάλη χρονιά» χαρακτηρίζουν ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί το 2007 και αν κρίνω από τα σχέδια που έχουν κάνει, όχι άδικα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ως «μεγάλη χρονιά» χαρακτηρίζουν ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί το 2007 και αν κρίνω από τα σχέδια που έχουν κάνει, όχι άδικα. Οι «Brangelina» αποφάσισαν μέσα στο χρόνο αυτό να παντρευτούν, μετά από επιθυμία της μητέρας της Αντζελίνα πριν αυτή φύγει από τη ζωή, αλλά και να αυξήσουν την οικογένεια τους κατά ένα μέλος.

Μέσα στο 2007 το ζευγάρι θα αποκτήσει κι άλλο ένα παιδί, μόνο που δε διευκρινίζουν αν θα υιοθετήσουν ή όχι. Αν και πιο πιθανή είναι η πρώτη εκδοχή. Εξάλλου, έχουν πει ότι θέλουν να γυρίσουν τον κόσμο και να βρουν σε φτωχές χώρες τα επόμενα παιδιά τους. Και ήδη το ζευγάρι έχει σχεδιάσει τους επόμενους μήνες ένα ταξίδι ανά τον κόσμο. Οπότε, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Κατά τα άλλα, τον τελευταίο καιρό φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Αντζελίνα να πάσχει από νευρική ανορεξία και τον Πιτ να ανησυχεί για την υγεία της αγαπημένης του. Η ίδια παραδέχεται πως με την ασθένεια της μητέρας της και τώρα με τον θάνατό της, έχει χάσει αρκετά κιλά, όμως δεν ανησυχεί αφού όλα είναι under control.