Κατηγορούν την Σπίαρς για λεσβιακά όργια!

13.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν έφθανε της Μπρίτνεϊ Σπίαρς η κόντρα με τον πρώην σύζυγό της, Κέβιν Φέντερλεϊν έχει και τους φίλους του από πάνω, οι οποίοι βγαίνουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν έφθανε της Μπρίτνεϊ Σπίαρς η κόντρα με τον πρώην σύζυγό της, Κέβιν Φέντερλεϊν έχει και τους φίλους του από πάνω, οι οποίοι βγαίνουν και αποκαλύπτουν διάφορες καυτές λεπτομέρειες για την ίδια. Πριν λίγες μέρες, ο τραγουδιστής της ραπ, Ομάρ Σαρίφ και κολλητάρι του Κέβιν αποκάλυψε πως η Σπίαρς κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου της είχε λεσβιακές σχέσεις με διάφορες φίλες της.

Και όχι μόνο αυτό. Πολλές φορές επιδιδόταν σε λεσβιακά όργια με δυο, τρεις, πέντε και βάλε γυναίκες και πολύ το ευχαριστιόταν η αοιδός. Ο Κέβιν γνώριζε για τις δραστηριότητες της συζύγου του, αλλά δεν φαινόταν να τον ενοχλεί και πολύ. Γιατί, αν ένιωθε προσβεβλημένος και άσχημα για το όλο σκηνικό δεν θα είχε το ρόλο του... φαναριού σε πολλά από τα όργια.

Όπως αποκάλυψε ο Σαρίφ, κάποιες φορές, αυτός και ο Κέβιν ήταν μπροστά και απλά παρακολουθούσαν τις κοπέλες, χωρίς να συμμετέχουν οι ίδιοι. Η Σπίαρς αρνείται τα πάντα, ενώ πιστεύει ότι ο πρώην έβαλε τον φίλο του να τα πει όλα αυτά, επειδή θέλει να της πάρει την κηδεμονία των δύο γιων τους.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]