Κρυφά ραντεβού για Μελέτη - Ανανιάδη!

13.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η Ελεονώρα Μελέτη για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τους έρωτες τραβά. Κι έρχομαι εδώ η κοινή θνητή και παθαίνω την κατάθλιψη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Ελεονώρα Μελέτη για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τους έρωτες τραβά. Κι έρχομαι εδώ η κοινή θνητή και παθαίνω την κατάθλιψη, που όλες οι διάσημες χωρίζουν και στο καπάκι, χωρίς δυσκολία και ιδιαίτερο ψάξιμο, βρίσκουν νέο σύντροφο. Πάρε παράδειγμα την Ελεονώρα, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού, τον τελευταίο καιρό βγαίνει με τον Άνθιμο Ανανιάδη!

«Αυτός δεν είναι καμιά εφταριά χρόνια μικρότερός της;» αναρωτιέσαι, αλλά λεπτομέρεια. Η Μελέτη γνωρίστηκε με τον πρωταγωνιστή της «Μαρία, η άσχημη» σε μία κοινωνική εκδήλωση, στην οποία δεν ήθελε να πάει, γιατί βαριόταν. Όχι δεν είναι αδικία αυτό; Κι εγώ βαριέμαι να πάω κάπου κι όταν τελικά πηγαίνω, μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που δεν έκατσα σπίτι μου, αλλά μετέφερα αδίκως και ασκόπως το «κουφάρι» μου.

Αλλά αυτό δεν ισχύει με την Ελεονώρα, η οποία από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκε με τον Άνθιμο ένιωσε μία έλξη. Το ίδιο συνέβη και με τον 21χρονο ηθοποιό, ο οποίος της ζήτησε να βγούνε για καφέ και να τα πούνε καλύτερα στο πιο prive. Όπως και συνέβη. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα τα ραντεβού επαναλήφθηκαν, ενώ οι δυο τους δείχνουν ενθουσιασμένοι με τη γνωριμία.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]