"Σφίγγα" η Ράπτη για τα προσωπικά της!

14.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν προσπαθήσεις να πάρεις κουβέντα από την Έλενα Ράπτη για τα προσωπικά της, σου λέω ότι είναι τσάμπα χρόνος και κόπος. Η νεαρή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν προσπαθήσεις να πάρεις κουβέντα από την Έλενα Ράπτη για τα προσωπικά της, σου λέω ότι είναι τσάμπα χρόνος και κόπος. Η νεαρή βουλευτής σε αυτό το θέμα είναι μούγκα στη στρούγκα και δε σου λέει τίποτε, ακόμη κι αν τη χρυσώσεις. Ευτυχώς, που υπάρχει και ο Γιάννης Μαρακάκης, ο οποίος αφήνει τα υπονοούμενα του κι έτσι είμαστε σίγουροι για τη σχέση τους που μετράει δύο μήνες.

Η Ράπτη φωτογραφήθηκε στο νέο της σπίτι στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του «OK» και παρόλο που περίμενα να πει κάτι ή να αφήσει έστω ένα υπονοούμενο, αυτή δεν έβγαλε τσιμουδιά για τη σχέση τους. Παρά μόνο μίλησε για τον δικηγόρο Γιάννη Μαρακάκη. Σιγά τα ωά. Αν θέλουμε να μάθουμε για την επιστημονική του φύση, βλέπουμε το «Deal». Πάντως, από τα λεγόμενα της συμπεραίνει κανείς ότι εδώ εκτός από έναν μεγάλο έρωτα, υπάρχει κι ένας μεγάλος θαυμασμός.

Κι όπως λέει η ίδια η Ράπτη, σε έναν άνδρα δεν κοιτάει την εξωτερική εμφάνιση, αλλά το πνεύμα και τον χαρακτήρα του. Τώρα, αν με τον Μαρακάκη της «έκατσαν» όλα: εμφάνιση, χαρακτήρας και πνεύμα, αυτή είναι η τύχη που έχουν μερικές γυναίκες και δεν θέλω να τη σχολιάσω, γιατί συγχύζομαι. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν δύο μήνες σε ένα συνέδριο που διοργάνωσε η βουλευτής, με τον Μαρακάκη να την φλερτάρει διακριτικά από την πρώτη στιγμή κι αυτή - πάντα διακριτικά - να ανταποκρίνεται. Έπειτα, βγήκαν κάποια ραντεβού κι όπως λένε φίλοι τους, δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]