Δε συγκίνησε τον κόσμο η "εξαφάνιση" Μικρούτσικου!

16.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την καρδιά της στο (καλό της αφεντικούλι) Χριστίνα Λαμπίρη άνοιξε το μεσημέρι της Τρίτης η Δήμητρα Ρουμπέση, μιλώντας για την «εξαφάνιση» του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος έχει χαθεί από προσώπου γης, με
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την καρδιά της στο (καλό της αφεντικούλι) Χριστίνα Λαμπίρη άνοιξε το μεσημέρι της Τρίτης η Δήμητρα Ρουμπέση, μιλώντας για την «εξαφάνιση» του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος έχει χαθεί από προσώπου γης, με αποτέλεσμα η Δήμητρα να μην μπορεί να χωρίσει σαν ένας κανονικός άνθρωπος. Το δάκρυ της Δήμητρας είχε φθάσει στην άκρη του ματιού και όλη την ώρα που η «πανελίστρια» Χριστίνας Λαμπίρη, έλεγε τον καημό της και τον αναστεναγμό της ο τηλεθεατής περίμενε με αγωνία αν αυτό (το δάκρυ) κυλήσει στο ροδαλό της μάγουλο.

Την ίδιο πρέπει να περίμενε και η παρουσιάστρια, η οποία αν κρίνω από την... προσήλωση της στο θέμα, παίζει την ώρα που έκανε την εξομολόγηση η Ρουμπέση, να μέτραγε τηλεθεατές. Ένας τηλεθεατής, δύο τηλεθεατές, στους 100 Χριστίνα μου σταμάτα. Γιατί, δυστυχώς αγαπημένε μου την εκπομπή τελικά δεν την είδε πολύς κόσμος. Καμιά κατοσταριά και άμα. Για του λόγου το αληθές, το Super Star έκανε 13,1% τηλεθέαση (16,7% στο νεανικό κοινό, διότι όσο να το κάνουμε εμείς οι νέοι είμαστε πιο ευαίσθητες ψυχές). Αλλά, να μην απελπίζονται. Κάτι μου λέει πώς άμα... βρεθεί ο Μικρούτσικος θα τρελάνουν τα μηχανάκια της AGB. Κι άμα σκάσει μύτη με λουκ ναυαγού (μούσι, λιγδωμένο αφάνα μαλλί και πολλά κιλά πιο αδύνατος); Τότε να δεις τι έχει να γίνει.

Για να το σκεφτούν καλύτερα, διότι η Φαίη Σκορδά έχει πάρει κεφάλι και για του λόγου το αληθές την Τρίτη τερμάτισε πρώτη με 19,3%. Αν και στo νεανικό κοινό ήταν πίσω από την Λαμπίρη με 16,3%. Ωστόσο, μία με την αποκάλυψη της Μάρως Λεονάρδου, μία με την επίθεση της Καίτη Γκρέυ στην εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη, θα πρέπει οι αντίπαλοι της Σκορδά να βρουν κάτι εξίσου ανταγωνιστικό. Μήπως στην εξαφάνιση του Μικρούτσικου να βάλουν λίγο από... «Εξαφάνιση του Τζον Αυλακιώτη»; Θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον και θα πιάσουν το μεγαλύτερο κοινό.

Και πάμε τώρα στην Κατερίνα Καραβάτου και το «Κους κους» της το οποίο τις δύο πρώτες μέρες περνάει πολύ δύσκολες στιγμές. Την Τρίτη τερμάτισε τρίτο και καταϊδρωμένο, με 10,4%. Μόλις που έπιασαν τη βάση. Αν και στο νεανικό κοινό έπιασαν 13%. Το παλεύουν, όμως και για να δεις, η Καραβάτου ήδη έχει ξεκινήσει τις συνεντεύξεις, όπου μιλάει για τη σχέση της με τον Κρατερό Κατσούλη. Μήπως να βάλει και η Κατερίνα κάνα βιντεάκι από τις διακοπές τους; Εντάξει, μπορεί να μην έχει καρχαρίες το δικό τους, αλλά της υποσχόμαστε ότι θα καθίσουμε να την δούμε. Εξάλλου, δεν έχει υπέρ - εκτεθεί η σχέση τους για να βαριόμαστε...