Θρασκιά: Αναλαμβάνει το πρωινό με Καραμέρο - Χαριτάτο;

16.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την περασμένη εβδομάδα σε συνέντευξη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Ράνια Θρασκιά είχε παραδεχτεί ότι είναι σε συζητήσεις με τηλεοπτικό σταθμό και μάλιστα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την περασμένη εβδομάδα σε συνέντευξη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Ράνια Θρασκιά είχε παραδεχτεί ότι είναι σε συζητήσεις με τηλεοπτικό σταθμό και μάλιστα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Τις προηγούμενες μέρες ακουγόταν έντονα ότι μιλάει με τον ΑΝΤ1 και όλα είναι έτοιμα για την επιστροφή της στο Μαρούσι (μάλιστα την τοποθετούν μετά τα Χριστούγεννα), ενώ σήμερα ακούσαμε και αυτό... Η Ράνια θα πλαισιώσει το δίδυμο Γιώργου Καραμέρου - Σπύρου Χαριτάτου!

Αυτό αποκάλυψε το πάνελ της «Πρωινής Μελέτης», λέγοντας ότι η παρουσιάστρια έχει σχεδόν συμφωνήσει με το κανάλι να είναι μαζί με το δίδυμο. Μάλιστα, η συμφωνία λέει ότι θα είναι για μία εβδομάδα στην εκπομπή δοκιμαστικά και άμα δέσει η χημεία τους, τότε θα είναι μόνιμα μαζί τους. Και, όχι, δεν θα έχει ρόλο πανελίστριας (αυτό μας έλειπε), ούτε θα χρησιμεύει κάτι σαν γού παρουσιάστρια που θα ομορφαίνει τον χώρο. Την προορίζουν για κεντρική παρουσιάστρια. Πώς αντέδρασε το δίδυμο σε αυτό, θα σε γελάσω. Να υποθέσω ότι δεν άνοιξαν σαμπάνιες;

Τέλος πάντων, αν η «αποκάλυψη» ισχύει, σύντομα θα δείξει. Το σίγουρο είναι ότι η Θρασκιά έχει επαφές με ανθρώπους του ΑΝΤ1, αλλά αυτή τη στιγμή έχει δώσει προτεραιότητα στο νεογέννητο γιο της και μελετά χωρίς άγχος κάθε επαγγελματική πρόταση που της έρχεται. Και το ακόμη πιο σίγουρο είναι ότι Χαριτάτος και Καραμέρος υπέγραψαν συμβόλαιο με το κανάλι για τη νέα εκπομπή, που θα ονομάζεται «10 με 1» κι εκτός απροόπτου θα βγει στον αέρα τέλη Σεπτέμβρη. Κι αν η Θρασκιά δεν είναι τελικά μαζί τους, σίγουρα θα έχουν την all time classic Λίτσα Πατέρα. Σταθερή αξία, τι να λέμε τώρα.