Ρουμπέση: "Ο Ανδρέας είναι εξαφανισμένος. Δε μου δίνει διαζύγιο"

16.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θυμάσαι μικρά που τραγουδούσαμε «αλάτι ψιλό, αλάτι χοντρό, έχασα τη μάνα μου και ψάχνω να τη βρω. Παπούτσια δεν μου πήρε για το σχολειό»; Ε, σε μια τέτοια φάση βρίσκεται αυτό τον καιρό η Δήμητρα Ρουμπέση, η
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θυμάσαι μικρά που τραγουδούσαμε «αλάτι ψιλό, αλάτι χοντρό, έχασα τη μάνα μου και ψάχνω να τη βρω. Παπούτσια δεν μου πήρε για το σχολειό»; Ε, σε μια τέτοια φάση βρίσκεται αυτό τον καιρό η Δήμητρα Ρουμπέση, η οποία (όχι καμία σχέση δεν ψάχνει τη μαμά της) εδώ και μήνες έχει χάσει τον Ανδρέα Μικρούτσικο για να της βάλει μία ρημαδό τζίφρα να βγει επιτέλους το πολυπόθητο (και πολυσυζητημένο) διαζύγιο τους.

Όχι αγαπημένε μου, τελικά το ζευγάρι δεν είναι και επίσημα χωρισμένο, όπως είχαμε ακούσει πριν λίγο καιρό. Όπως αποκάλυψε η Ρουμπέση στη εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη (άμα δεν ανοίξει το πάνελ σου την καρδιά του σε εσένα, πού θα την ανοίξει;) δεν έχει βγει το διαζύγιο της με τον Ανδρέα, γιατί απλά εκείνος έχει εξαφανισθεί εδώ και πέντε μήνες και δεν μπορούν να τον βρουν, ώστε να βάλει την υπογραφή, να λήξει και τυπικά η ιστορία. Η Δήμητρα έχει υπογράψει, αλλά δυστυχώς η άλλη πλευρά παραμένει άφαντη.

Ολόκληρο καλοκαίρι και ο Μικρούτσικος ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Έχει σπάσει τα τηλέφωνα να τον καλεί, αλλά του του και πάλι του του είναι. Πουθενά ο Ανδρέας. Η ίδια δε γνωρίζει πού βρίσκεται (είναι στη Μήλο, είναι στην Αθήνα ή κάπου αλλού;) και όπως είπε, δεν υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίζει κάτι για εκείνον. Και την πιστεύω, αφού πέρασε ολόκληρο καλοκαίρι και μία παπαράτσι φωτό του παρουσιαστή δεν έπαιξε ούτε σε ένα περιοδικό. Ενώ άλλοι κι άλλοι είχαν (έστω ένα) παπαρατσίστικο. Αρχίζω και ανησυχώ αγαπημένε μου. Πού είναι ο Ανδρέας; Οε εο.

Η Ρουμπέση απάντησε και στα τελευταία δημοσιεύματα που έλεγαν ότι το διαζύγιο τους δεν έχει βγει ακόμη, διότι οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν στα λεφτά. Λένε, δηλαδή, ότι εκείνη θέλει να της πληρώσει ο Ανδρέας τα έξοδα, ενώ αυτός αρνείται κατηγορηματικά. «Δεν έχω ζητήσει τίποτα από τον Ανδρέα, μόνο να βάλει την υπογραφή του για το διαζύγιο» είπε φανερά εκνευρισμένη (και με το δίκιο της εδώ που τα λέμε, γιατί είναι κομμάτι τσίπικο να σκοτώνεσαι με τον άλλον για 100 ευρώ. Να έρθει να της τα δώσω εγώ, αν είναι. Πού λέει ο λόγος, μην το πιστέψει κιόλας) η Δήμητρα. Μάλιστα, αυτό το «δεν θέλω τίποτα» το είπε αρκετές φορές, μάλλον για να το εμπεδώσουμε. Πάσο. Την πιστεύω ότι δεν θέλει δεκάρα τσακιστή. Αλλά ο Ανδρέας πού είναι; Συνεχίζω να ανησυχώ...