"Αποκαλύψεις" Μουτσινά για Ζαρίφη, Καφέ, Γρηγόρη!

15.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Εγώ και η Κατερίνα Ζαρίφη τελειώσαμε τον Πρωινό Καφέ» δήλωσε στις κάμερες ο Νίκος Μουτσινάς, λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας εκπομπής, στην οποία μετέχει ως παρουσιαστής, «Δέστε τους». Ο παρουσιαστής το
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Εγώ και η Κατερίνα Ζαρίφη τελειώσαμε τον Πρωινό Καφέ» δήλωσε στις κάμερες ο Νίκος Μουτσινάς, λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας εκπομπής, στην οποία μετέχει ως παρουσιαστής, «Δέστε τους». Ο παρουσιαστής το είπε για πλάκα, καυστικό χιούμορ το λένε επίσης, αλλά να δεις πολλοί θα είναι εκείνοι που θα συμφωνήσουν μαζί του.

Άπαξ και ανέλαβαν εκείνος με την Ζαρίφη την ιστορική πλέον εκπομπή, πήρε την κάτω βόλτα και δεν κατάφερε να πάρει ξανά τα πάνω της. Αν και - λέω εγώ τώρα - το ίδιο μπορεί να... περηφανευτεί η Βίκυ Καγιά και άλλες πρώην παρουσιάστριες. Τέλος πάντων, περσινά ξινά σταφύλια είναι πλέον η ιστορία με τον «Πρωινό Καφέ» και το τέλος εποχής αυτού.

Ωστόσο, ο Μουτσινάς στην κάμερα του «Κους Κους» μίλησε γενικά για την πρωινή ζώνη και τις μεγάλες αλλαγές που έγιναν φέτος, αφού από αυτήν θα απουσιάζει και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Κατά τον Μουτσινά, Mega και ΑΝΤ1 με τις αλλαγές που έκαναν προσπαθούν να πλησιάσουν την Ελένη Μενεγάκη, ενώ χαρακτήρισε «όμορφη» την απόφαση του «Αρνι» να αποχωρήσει από τα πρωινάδικα.

Και μάντεψε αγαπημένε μου τι μεγάλη αποκάλυψη έκανε. Με τον Αρναούτογλου μιλάνε στο τηλέφωνο! Ναι κι εγώ ακόμη δεν μπορώ να συνέλθω από αυτή την αποκάλυψη. Και όχι μόνο μιλάνε, αλλά ο Γρηγόρης του αποκάλυψε και τι σκέφτεται να κάνει στη συνέχεια. Μήπως του είπε αν τελικά θα παντρευτεί και τη Νάντια Μπουλέ;