Ο Παρθένης στο πάρτι της Ναταλίας!

10.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Υπέρμαχος της ιδέας να είσαι φίλος με τους πρώην αγαπημένους (και αγαπημένες) είναι η Ναταλία Γερμανού. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ ανώτερος άνθρωπος και άμα χωρίζει με έναν γκόμενο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Υπέρμαχος της ιδέας να είσαι φίλος με τους πρώην αγαπημένους (και αγαπημένες) είναι η Ναταλία Γερμανού. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ ανώτερος άνθρωπος και άμα χωρίζει με έναν γκόμενο (ή σύζυγο) όχι μόνο δεν αρχίζει πόλεμο, αλλά γίνεται η καλύτερη τους φίλη. Θέλεις παραδείγματα; Θάνος Καλλίρης, Πέτρος Ίμβριος, Θάνος Τζάννης, κτλ. Μόνο ένας είχε ξεφύγει της Ναταλίας κι έσκασε η γυναίκα από τη στεναχώρια που δεν μιλούσαν μεταξύ τους.

Ναι, καλά κατάλαβες. Αναφέρομαι στον Αλέξανδρο Παρθένη, ο οποίος άπαξ και γνώρισε την Σοφία Αλιμπέρτη και για τρία ολόκληρα χρόνια είχε σοβαρή σχέση μαζί της, είχε καταχωρήσει την Γερμανού στη λίστα «πρώην που δεν τους λέμε ούτε καλημέρα». Αυτό στεναχωρούσε το Ναταλάκι, το οποίο δεν είναι συνηθισμένο σε τέτοιες ποταπές συμπεριφορές, κατινίστικου περιεχομένου. Αλλά δεν μπορούσε να πει και κάτι, αφού ο Παρθένης (είπαμε) είχε σοβαρή σχέση.

Κι όταν αυτή έλαβε άδοξο τέλος πριν ένα χρόνο, μαζί με τα νεύρα που είχε στην Αλιμπέρτη, είπε τις κακίες του και για την Γερμανού. Έτσι είναι αυτά. Πήρε μπάλα όλες τις πρώην η στεναχώρια. Η Ναταλία τότε είχε στενοχωρηθεί τα μάλα (έθιξε και την ηλικία της) και την απογοήτευση της την εξέφρασε δημόσια. Θα αναρωτιέσαι τώρα γιατί κάνω αυτό το φλας μπακ. Λοιπόν, εκεί που όλοι περιμέναμε ότι Γερμανού και Παρθένης μήτε που θα μιλούσαν ξανά, τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει φίλοι.

Όπως διάβασες. Τα μίση και οι αλληλοσπαραγμοί ανήκουν στο παρελθόν (μαζί και η σοβαρή σχέση με Αλιμπέρτη) και οι δύο πρώην κάνουν καλή παρέα. Για του λόγου το αληθές, ο Παρθένης ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στο πάρτι της Ναταλίας για τη γιορτή της σε γνωστό κλαμπ που παίζει μουσική και φωτογραφήθηκε μαζί της. Ναι, αγαπημένε μου. Εννοείται ότι εκεί βρισκόταν και ο νυν του Ναταλακίου, Ηλίας Βρεττός. Τι να λέμε... Μία happy ατμόσφαιρα ήταν όλοι.