Χώρισαν Αλιμπέρτη - Λιαδέλης;

10.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αρχίζω να πιστεύω ότι ο Παναγιώτης Λιαδέλης έχει ένα θέμα με τους καλοκαιρινούς έρωτες. Λίγο πριν μπει η εποχή, βρίσκει ένα νέο έρωτα, πέφτει με τα μούτρα σε αυτόν και άπαξ και φύγει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αρχίζω να πιστεύω ότι ο Παναγιώτης Λιαδέλης έχει ένα θέμα με τους καλοκαιρινούς έρωτες. Λίγο πριν μπει η εποχή, βρίσκει ένα νέο έρωτα, πέφτει με τα μούτρα σε αυτόν και άπαξ και φύγει το καλοκαιράκι κι έρθουν τα πρωτοβρόχια, φεύγει και ο έρωτας. Με λίγα λόγια, αγαπημένε μου, η ιστορία με την Χριστίνα Παππά φαίνεται ότι επαναλαμβάνεται και με την Σοφία Αλιμπέρτη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, Αλιμπέρτη και Λιαδέλης χώρισαν, για άγνωστο λόγο πριν λίγες μέρες. Κι ενώ εσύ ένιωσες μία άλφα έκπληξη για τη δυσάρεστη κατάληξη που είχε η σχέση τους, εγώ μπορώ να σου πω ότι δεν έμεινα με ανοιχτό το στόμα. Εξάλλου και με την Παππά είχε συμβεί το ίδιο πέρυσι το καλοκαίρι. Τα είχαν φτιάξει, έκαναν τις δημόσιες εμφανίσεις τους και μετά πάπαλα ο έρωτας τους.

Βέβαια, το ζευγάρι εκείνο έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, αλλά όπως θα θυμάσαι δεν κράτησε πολύ. Και μετά έβγαινε η Παππά κι έλεγε ότι ο μπασκετμπολίστας «είναι πολύ παιδί για εμένα». Αν θα κάνει την ίδια δήλωση και η Αλιμπέρτη, θα σε γελάσω. Δεν αποκλείεται, όμως, αφού και αυτή στο παρελθόν είχε πει ότι βαριέται να νταντεύει άλλο άνδρες. Τέλος πάντων, οι δικοί τους πιστεύουν ότι το ζευγάρι μπορεί να τα ξαναβρεί. Εξάλλου, έδειχναν ερωτευμένοι, ενώ η Σοφία είχε κερδίσει τη συμπάθεια της οικογένειας Λιαδέλη, όταν τους γνώρισε στον Βόλο τον Δεκαπενταύγουστο.