Τι συμβαίνει με Γεωργούλη - Χαλκιά;

09.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αγχωνόσουν ότι τώρα που έφυγε το καλοκαίρι κι έρχεται το φθινόπωρο θα ξεμείνουμε από ειδύλλια, φλερτ, περιπετειούλες και νέους έρωτες. Αμ δε. Και ο χειμώνας, αγαπημένε μου, προβλέπεται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αγχωνόσουν ότι τώρα που έφυγε το καλοκαίρι κι έρχεται το φθινόπωρο θα ξεμείνουμε από ειδύλλια, φλερτ, περιπετειούλες και νέους έρωτες. Αμ δε. Και ο χειμώνας, αγαπημένε μου, προβλέπεται να έχει ενδιαφέρον και οι μέρες μας (ω τι ωραία) θα περνάνε με κουτσομπολιό και άγιος ο Θεός! Ας είναι καλά, οι celebrities του τόπου, που κάθε λίγο και λιγάκι (άθελα ή εσκεμμένα) δίνουν τροφή για σχόλια και κάτι να διαβάζω εγώ το πρωί που πίνω τον καφέ και τρώω το τοστ μου. Έτσι και σήμερα (ημέρα Τετάρτη) διάβασα στην Espresso ότι κάτι τρέχει με Αλέξη Γεωργούλη και Φανή Χαλκιά.

Κλείσε στοματάκι γιατί το παραπάνω δεν είναι καινούργιο. Και την Δευτέρα υπήρχε στην ίδια εφημερίδα σχετικό θέμα, όπου αποκάλυπτε ότι ο ηθοποιός και η ολυμπιονίκης είχαν βγει την περασμένη Πέμπτη σε γνωστό κλαμπ των Αθηνών με παρέα και προς το τέλος της βραδιάς ήταν τα μάλα διαχυτικοί μεταξύ τους. Φαντάζομαι, αγκαλιές, χάδια, πειράγματα και κάνα βλέμμα όλο νόημα. Ωστόσο, φωτογραφίες από την έξοδο εκείνη δεν υπήρχαν κι έμεινα εγώ να προσπαθώ να φανταστώ αν μου κολλάνε ως ζεύγος Γεωργούλης με Χαλκιά. Χμ. Δεν τρελαίνομαι αγαπημένε μου. Με Σάντρα Μπενάκη μου άρεσε περισσότερο.

Να με συχωρνάει κιόλας η ολυμπιονίκης μας. Ναι ξέρω, όλο βλακείες σκέφτομαι, αλλά το έχω αυτό το χούι. Άμα ακούω για έρωτες και σχέσεις, πρώτα κοιτάω το εξωτερικό ταίριασμα. Είμαι τόσο πεζή που δε δίνω σημασία στο εσωτερικό. Ας πούμε, μπορεί εσωτερικά κι εσώψυχα να ταιριάζει η Χαλκιά με τον Αλέξη. Κι άμα κρίνουμε από το δημοσίευμα και τις δύο φορές που βγήκαν μαζί, έδειχναν να περνάνε μούρλια. Α ναι, αγαπημένε μου, υπήρξε και δεύτερη φορά, με ντοκουμέντα μάλιστα. Βλέπεις, την ίδια μέρα βγήκαν κάποιοι να διαψεύσουν το δημοσίευμα κι επειδή «αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και την Espresso» το ίδιο βράδυ κιόλας (μππππρ, ανατρίχιασα κιόλας από τη σύμπτωση) τους «έπιασαν» σε άλλη έξοδο τους, στο Κολωνάκι.

Μόνο που Γεωργούλης και Χαλκιά δεν ήταν μόνοι, αλλά είχαν φέρει μαζί και άλλες τρεις φίλες της Φανής. Μέχρι τώρα, ήξερα για ένα... φανάρι. Τις τρεις τι της ήθελε; Για φωταγώγηση; Δυστυχώς, δεν έπεσαν περίεργες αγκαλιές, ενώ είναι τόσο σκοτεινές οι φωτό που δεν μπορώ να διακρίνω αν πέφτει κάνα ύποπτο και πονηρό βλεμματάκι. Και αυτά τα «φανάρια» τσάμπα τα κουβάλησαν; Δεν έκαναν ένα τσαφ να ρίξουν λίγο φως στο σκηνικό; Τι να πω αγαπημένε μου. Αυτά έχουν συμβεί την τελευταίες μέρες και ειλικρινά είμαι περίεργη να δω ποιο από όλα αυτά τα «ειδύλλια» που ακούμε θα βγει στο τέλος αληθινό...