Γκαγκάκη: "Δεν έγινε κάτι με Μανωλίδου"!

09.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όλο απορίες ήμασταν μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον ΑΝΤ1 με την ξαφνική απομάκρυνση της Ευγενίας Μανωλίδου και κυρίως με την απόφαση του καναλιού να κόψει μετά από είκοσι περίπου χρόνια τον «Πρωινό Καφέ».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλο απορίες ήμασταν μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον ΑΝΤ1 με την ξαφνική απομάκρυνση της Ευγενίας Μανωλίδου και κυρίως με την απόφαση του καναλιού να κόψει μετά από είκοσι περίπου χρόνια τον «Πρωινό Καφέ». Ναι, αγαπημένε μου, μες στην απορία ήμασταν και δεν βρισκόταν ένας άνθρωπος, μια ψυχή του καναλιού να μας δώσει μια δυο ικανοποιητικές απαντήσεις. Αλλά, ευτυχώς, που ξεκίνησαν τα πρωινά/μεσημεριανά του Alter και βρήκαν τα μεγαλοστελέχη του ΑΝΤ1 βήμα να μιλήσουν, να ξεκαθαρίσουν το τοπίο και να κάνουν και μία εξαγγελία για τι μέλλει γενέσθαι.

Ελπίζω, να είδαν την εκπομπή της Βάσιας Λόη οι παρουσιαστές του καναλιού, για να ξέρουν τι θα κάνουν φέτος τον χειμώνα. Αν δεν την είδαν, ας ζητήσουν μία κόπια από Βάσια. Εξάλλου, ο Γιώργος Λεβέντης και η Κατερίνα Γκαγκάκη βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Κύπρο, για να τους έλεγαν άλλη μία τι είπαν στο βήμα της Λόη. Ο γενικός διευθυντής, λοιπόν, του σταθμού και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων αυτού μίλησαν για τις τελευταίες εξελίξεις κι έχω να σου πω ότι τους βρήκα ιδιαίτερα αισιόδοξους για το μέλλον. Μήπως νόμιζαν ότι τους ρωτούσαν για το X Factor και τον Sakis Ρουβά, που θα είναι ξανά στο reality και ουχί για το πρωινό του ANT1 και το δίδυμο Σπύρος Χαριτάτος ? Γιώργος Καραμέρος;

Για να καταλάβεις, η Γκαγκάκη χαρακτήρισε «γενναία κι έξυπνη» την απόφαση να κόψουν τον «Πρωινό Καφέ», διότι έτσι ο ΑΝΤ1 ξεφεύγει από το μοτίβο, που ο ίδιος είχε ξεκινήσει. Ήθελαν λέει να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, το προσπάθησαν το καλοκαίρι με το γνωστό δίδυμο και το πείραμα πέτυχε, αφού είχε απήχηση στο νεανικό κοινό. Κάτι στο οποίο, σύμφωνα με την Γκαγκάκη, δεν ταιριάζει η Ευγενία Μανωλίδου. Δεν πάνε δηλαδή μαζί μπουμπούκα και νέοι. Ενώ Χαριτάτος - Καραμέρος είναι ήδη «είδωλα» στη νεολαία; Μπορεί να συμβαίνει και αυτό. Έχουν υπόψη τους, όμως, εκεί στον ΑΝΤ1 ότι οι νέοι δεν κάθονται πρωινιάτικα να δούνε τηλεόραση. Αν δεν δουλεύουν και δε σπουδάζουν, είναι κάπου έξω και πίνουν την φραπεδιά τους.

Πάντως, δεν κάθονται σπίτι για να δουν τηλεόραση. Εκτός κι αν είναι άρρωστοι. Εξάλλου, πόσο αντικειμενικά μπορεί να είναι τα νούμερα τηλεθέασης το καλοκαίρι, όταν ακόμη και το «Ρετιρέ» τσιμπάει κάθε χρόνο τα ποσοστά του; Τέλος πάντων, είναι ξεκάθαρο ότι στον ΑΝΤ1 ενδιαφέρονται περισσότερο για το νεανικό κοινό (τις νοικοκυρές μάλλον τις έχουν ξεγράψει ως «κατοχυρωμένες» από Ελένη Μενεγάκη) και στο παιγνίδι αυτό αντίπαλο είχαν την εναλλακτική νεανική πρόταση του Mega με το Νίκο Παπαδάκη και την παρέα του. Οπότε, κάπου εκεί θα σκέφθηκαν... «πού να πάει η σύζυγος του Αδωνι με τα τρία παιδιά»;. Κι άλλη έχει τρία παιδιά, αλλά είπαμε... την πρώτη θέση της φαίνεται να της την έχουν καταχωρήσει.

Όχι, ότι το δίδυμο αποκλείεται να κάνει τη διαφορά. Ποτέ δεν ξέρεις. Κι αν έχουν και τον χειμώνα Σόφη Πασχάλη να πέφτει στα πατώματα και να σπάει την καλογυμνασμένη μεσούλα της; Τρέμε Μενεγάκη. Η Γκαγκάκη είπε επίσης ότι στην τελική δεν έγινε κάτι με την Μανωλίδου, αφού επίσημα δεν την είχε ανακοινώσει το κανάλι. Αν και παραδέχτηκε ότι αρχική σκέψη του καναλιού ήταν να βάλουν δίπλα στην Ευγενία το δίδυμο. Αλλά μια συζήτηση έγινε και τίποτε παραπάνω. Εξάλλου, προτίμησαν να ξεφύγουν από το μοτίβο του «Καφέ». Πάντως, με την Μανωλίδου οι σχέσεις είναι άψογες και ήδη μιλάνε για το "Dancing with the Stars", ενώ δεν αποκλείεται να κάνουν και κάτι άλλο.

Θα έλεγε και άλλα η Γκαγκάκη, αλλά ήταν στο αεροδρόμιο για Κύπρο κι έπρεπε να μιλήσει και ο Λεβέντης, πριν τους φύγει το αεροπλάνο. Ο διευθυντής, λοιπόν, είπε ότι η Ευγενία ήταν στις σκέψεις τους, αλλά αποφάσισαν να κάνουν αλλαγές κι έτσι απομακρύνθηκε η ιδέα Μανωλίδου. Ωραία. Για να μην έχει και η μπουμπούκα το «ρεκόρ» του πιο γρήγορου κοψίματος. Ας το έχει... η Έμυ Λιβανίου! Α, ο Λεβέντης αναφέρθηκε και στο «κόψιμο» της Βίκυς Καγιά από την ιστορική - πλέον - εκπομπή, λέγοντας: «Καθίσαμε με τη Βίκυ και είπαμε να κάνει το "Next Top Model". Δεν θα μπορούσε να κάνει και τα δύο. Το "Next Top Model" έχει πάρα πολλές απαιτήσεις. Κοιτάξαμε ποιο θα είναι το καλύτερο για την καριέρα της αυτή τη στιγμή, και αυτό ήταν το "Next Top Model"» είπε ο διευθυντής. Μόνο που δεν μας είπε... πού ακριβώς κάθισαν, αφού εκείνη την περίοδο η Καγιά ήταν στη Νέα Υόρκη για σεμινάρια; Στο msn;