Ξεχωριστές διακοπές στη Μύκονο Ντενίση - Πολύζος!

25.08.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι φήμες οργιάζουν και τα δημοσιεύματα επιμένουν ότι η Μιμή Ντενίση και ο Σωτήρης Πολύζος είναι ένα βήμα πριν τον χωρισμό. Η αλήθεια είναι ότι ο γάμος τους τούς τελευταίους μήνες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι φήμες οργιάζουν και τα δημοσιεύματα επιμένουν ότι η Μιμή Ντενίση και ο Σωτήρης Πολύζος είναι ένα βήμα πριν τον χωρισμό. Η αλήθεια είναι ότι ο γάμος τους τούς τελευταίους μήνες (μη σου πω από τον χειμώνα κιόλας) περνάει μεγάλη κρίση, την οποία το ζευγάρι δε λέει να ξεπεράσει. Και μεταξύ μας δε δείχνει και μεγάλη διάθεση να την ξεπεράσει.

Ντενίση και Πολύζος λένε όλοι ότι είναι σε διάσταση και το αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνει εμμέσως ο δημοσιογράφος, ο οποίος συνεχίζει τις - χωρίς την Μιμή - εμφανίσεις και δη σε μέρη κοσμικά και πολυσύχναστα. Η ηθοποιός από την άλλη απέφευγε μέχρι στιγμής ανάλογες εμφανίσεις προτιμώντας να ασχοληθεί με τα επαγγελματικά της, αλλά και να ξεκουραστεί στο εξοχικό της στην Μαλαισίνα.

Ναι, αγαπημένε μου, εννοείται ότι ο Πολύζος έλειπε από την παρέα, την οποία απάρτιζαν η μητέρα και η κόρη της Ντενίση. Ωστόσο, εκείνη βαρέθηκε την πολλή ησυχία και είπε να κάνει μία σπέσιαλ εμφάνιση λίγων ημερών στη Μύκονο. Τόσοι και τόσοι celebrities πηγαίνουν στο ασπρονήσι, να λείπει η Ντενίση; Ακόμη και ο Πολύζος είχε πάει λίγες μέρες πριν. Έτσι, η ηθοποιός με αφορμή το παρτι του φίλου της, Λάκη Γαβαλά βρέθηκε μόνη στην Μύκονο και όπως καταλαβαίνεις τα κουτσομπολιά και τα σχόλια αν τελικά χώρισε με τον σύζυγο, έδιναν κι έπαιρναν, αφού απάντηση δεν ερχόταν από πουθενά.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά όλοι περιμένουν να δουν αν ο Λάκης Λαζόπουλος (που τον έτρεχε κιόλας η Ντενίση δικαστικά) δικαιωθεί στην πρόβλεψη του ότι το ζευγάρι θα χώριζε το πολύ μέχρι τον Ιούνιο. Καταλαβαίνεις την αγωνία όλων μας για τις... μαντικές ικανότητες του Λάκη. Και τι θα πει η Ντενίση όταν ξεκινήσει η εκπομπή του Λαζόπουλου, ο οποίος δε νομίζω να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός. Για την ιστορία, το ζευγάρι παντρεύτηκε πέρυσι τον Σεπτέμβριο με δόξες, τιμές και live σύνδεση με ειδήσεις του Star, ενώ λίγες μέρες αργότερα ακολούθησε λαμπρή δεξίωση με πλήθος "επώνυμων" καλεσμένων.