Παντρεύτηκε και ο Λιανός

25.08.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο κλαμπ των παντρεμένων πέρασε με δόξες και τιμές και ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος το περασμένο Σάββατο παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Ανθή. Ο νεαρός αοιδός και παρουσιαστής σε εκπομπές του ΑΝΤ1
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο κλαμπ των παντρεμένων πέρασε με δόξες και τιμές και ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος το περασμένο Σάββατο παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Ανθή. Ο νεαρός αοιδός και παρουσιαστής σε εκπομπές του ΑΝΤ1 και η αγαπημένη του, η οποία εγκατέλειψε την Αμερική όπου ζούσε για να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από ένα χρόνο σχέσης.

Κι αν σου φαίνεται σχετικά σύντομο το διάστημα, σου λέω ότι το νεαρό ζευγάρι από την αρχή κιόλας της σχέσης του ήξερε ότι αυτή θα έχει ευτυχή κατάληξη. Εξάλλου, ο Λιανός όπου σταθεί κι όπου βρεθεί δεν παραλείπει να αναφερθεί στη «θυσία» που έκανε η καλή του, επιλέγοντας να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα, αφήνοντας πίσω στην Αμερική τα πάντα. Αλλά, αγαπημένε μου, αυτός είναι έρωτας.

Ο γάμος έγινε στη Βούλα με καλεσμένους πολλούς φίλους και συγγενείς, ενώ από τον χώρο της showbiz ήταν ο Γιάννης Βαρδής (επιστήθιος φίλος του γαμπρού), η Δέσποινα Καμπούρη (έκαναν μαζί τον «Πρωινό Καφέ», ενώ είναι και στο X Factor) και ο Γιώργος Λεβέντης, ο οποίος φροντίζει να τιμά τους γάμους όλων των συνεργατών του. Ήταν από τους λίγους που είχαν πάει και στο γάμο της Ευγενίας Μανωλίδου, αν θυμάσαι.

Όχι, η Σοφία Αλιμπέρτη με την οποία ο Λιανός συνεργάστηκε πέρυσι στο «Καλομελέτα κι έρχεται» και με την οποία έκαναν παρέα κι εκτός εκπομπής, δεν ήταν στο γάμο του. Θες να ήταν Πάρο ή Βόλο και να μην πρόλαβε να πάει; Θα σε γελάσω και δεν το θέλω. Μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι σε γνωστό μαγαζί της Βάρκιζας, ενώ το ζευγάρι θα πάει γαμήλιο ταξίδι στα μέσα του Σεπτέμβρη, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.