Έφυγε ο Μάκης από τον Alpha!

23.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά την αποχώρηση της Έλλης Στάη από τον ΑΝΤ1 είχαμε και μία άλλη πανηγυρική έξοδο στο τηλεοπτικό τοπίο του τόπου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά την αποχώρηση της Έλλης Στάη από τον ΑΝΤ1 είχαμε και μία άλλη πανηγυρική έξοδο στο τηλεοπτικό τοπίο του τόπου. Ευτυχώς, γιατί άργησε να γίνει και λίγο έλειψε να πάθω στέρηση. Όπως όλα δείχνουν παρελθόν αποτελεί από τον Alpha ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, μετά από μία σύγκρουση που είχε με το κανάλι. Όπως ακούγεται, η αιτία της «μεγάλης φυγής» του Μάκη, ήταν η άνωθεν απαγόρευση που του έγινε να βγει την Δευτέρα η εκπομπή «Κίτρινος Τύπος», επειδή το θέμα «μαύρο πολιτικό χρήμα» θα δημιουργούσε πρόβλημα.

Μάλιστα, την Παρασκευή έγινε σύσκεψη, όπου συμμετείχαν ο Τριανταφυλλόπουλος, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο Νίκος Χατζηνικολάου. Εκεί, του εξήγησαν τους λόγους που δεν πρέπει να βγει το εν λόγω θέμα, όμως ο δημοσιογράφος ήταν ανένδοτος, μιας και όπως υποστηρίζει, ο, τι θα βγάλει είναι τεκμηριωμένο και με αποδείξεις. Ωστόσο, και οι δύο πλευρές ήταν ανένδοτες, με αποτέλεσμα ο Τριανταφυλλόπουλος να πάρει το σαφάρι γιλεκάκι του και να φύγει από την Κάντζα.

Πάντως, στον Alpha θεωρούν πως δεν έχει τελειώσει οριστικά η ιστορία και για του λόγου το αληθές, την Πέμπτη περιλαμβάνουν κανονικά στο πρόγραμμά τους την δεύτερη εκπομπή του, «Ζούγκλα». Εκτός αυτού, στο συμβόλαιο του Τριανταφυλλόπουλου υπάρχει όρος σύμφωνα με τον οποίο το κανάλι έχει το δικαίωμα να ξέρει το υλικό της εκπομπής πριν βγει στον «αέρα» και να έχει λόγο επί αυτού. Όπως καλή ώρα τώρα. Τι μέλλει γενέσθαι, όμως, με το μέλλον του Μάκη; Θα επιστρέψει πίσω ή θα πάει αλλού; Ας πούμε να συναντήσει τον καλό του φίλο και συνεκδότη, Θέμο Αναστασιάδη στον ΑΝΤ1; Πολλά ακούγονται.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]