"Κάνε στην άκρη να περάσω, Κακέτση"!

23.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είσαι αοιδός, σταρ κα για τις ανάγκες της συγκεκριμένης περίπτωσης μία «Λαίδη» και πληροφορείσαι ότι έξω είναι πρώτο τραπέζι ένας πρώην σου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είσαι αοιδός, σταρ κα για τις ανάγκες της συγκεκριμένης περίπτωσης μία «Λαίδη» και πληροφορείσαι ότι έξω είναι πρώτο τραπέζι ένας πρώην σου (από τους καλύτερους) με τη συνοδό του. Τι κάνεις; Απειλείς να μη βγεις στην πίστα αν δεν φύγει αυτός ή βγαίνεις έξω και άδεις κανονικά ως «Λαίδη» και σταρ που είσαι με 25χρονη καριέρα; Η Άντζελα Δημητρίου, πάντως, έκανε το δεύτερο και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Με το που έμαθε ότι έξω είναι ο Στιβ Κακέτσης με την παρέα του, δεν «λιγοψύχησε» στιγμή. Αντίθετα, μετέτρεψε λίγο το πρόγραμμά της και βγήκε με το άσμα «Κάνε στην άκρη να περάσω, απόψε θα σε ξεπεράσω». Είδες άμα έχεις πλούσια γκάμα ασμάτων; Έτσι αγέρωχη και άνετη που έστεκε στην πίστα, καρφώνοντας συνέχεια τον Κακέτση έκανε τους θαμώνες να περάσουν καλά, αφού είχαν καλό κους κους να ασχοληθούν και τον Στιβ να νιώσει άβολα. Λίγη ώρα μετά κι αφού είδε και τον Λευτέρη Πανταζή, έφυγε από το μαγαζί.

Όπως είπε ο ίδιος την επόμενη μέρα, γιατί σιγά μην έμενε ασχολίαστο ένα τέτοιο θέμα, πήγε στο μαγαζί, όχι αποκλειστικά για την Άντζελα. Εξάλλου συνοδευόταν. Πήγε για να δει το σχήμα, το οποίο πριν χρόνια τραγουδούσε στο μαγαζί του. Ε μάλλον ο άνθρωπος είχε περιέργεια να δει, αν αντέχουν στο χρόνο. Κι αφού διαπίστωσε ότι ο χρόνος είναι καλός μαζί τους και μήτε που τους άγγιξε, αποχώρησε. Όχι για να μη λέμε, δηλαδή, ότι η Άντζελα πέτυχε το σκοπό της!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]