"Μυστήριο" η φουσκωμένη κοιλιά της Παπαρίζου

23.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μέγα μυστήριο αποτελεί, προς το παρόν, η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της Έλενας Παπαρίζου. Είναι για όχι έγκυος;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέγα μυστήριο αποτελεί, προς το παρόν, η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της Έλενας Παπαρίζου. Είναι για όχι έγκυος; Μήπως, είναι παραπανίσια κιλά; Η ίδια είναι κατηγορηματική πως δεν είναι έγκυος, ενώ αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα μας πληροφορούσε σχετικά. Εξάλλου, ο ερχομός ενός παιδιού είναι «θείο δώρο», όπως λέει και δεν θα το έκρυβε. Μα και τι να κρύψει, αφού αργά ή γρήγορα φαίνεται.

Άσε, που σε περίπτωση που ήταν έγκυος θα κρατούσε το παιδί με μεγάλη χαρά κι ας είναι η καριέρα της στο απόγειο, με πραγματικά διεθνή ανοίγματα. Ωστόσο, η τελευταία της εμφάνιση στο Dream Show με το κολάν και το εφαρμοστό μπλουζάκι τόνιζε ακόμη περισσότερο την κοιλίτσα με την ίδια και πάλι να διαψεύδει ότι εγκυμονεί. Από την άλλη, δεν είναι και το πιο ανώδυνο πράγμα για μία σταρ να παραδεχτεί ότι έχει παχύνει. Για την ακρίβεια, σκέτο βασανιστήριο είναι. Απορώ, όμως, πως και κανένα λαγωνικό μεσημεριανής εκπομπής δεν σκέφτηκε να ψάξει τα σκουπίδια της Έλενας, μπας κι εκεί λάμψει η αλήθεια.

Όπως καλή ώρα είχε γίνει παλαιότερα με τα σκουπίδια της Ελένης Μενεγάκη, όπου κάποια ευρήματα αποδείκνυαν πως η Ελένη δεν ήταν έγκυος. Όσο, όμως, εμείς ασχολούμαστε με την κοιλιά της Παπαρίζου, η καριέρα της πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ενώ η Σουηδία ετοιμάζεται να της προτείνει να συμμετάσχει με την χώρα στην Γιουροβίζιον! Τι θα κάνει η αοιδός, προς το παρόν, παραμένει άγνωστο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]