Ειρήνη Μερκούρη: της την έπεσε γυναίκα!

24.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μεγάλη πέραση ως πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα έχει η Ειρήνη Μερκούρη και μάλιστα στα δύο φύλα! Η «πρασινομάτα μάγισσα» αοιδός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλη πέραση ως πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα έχει η Ειρήνη Μερκούρη και μάλιστα στα δύο φύλα! Η «πρασινομάτα μάγισσα» αοιδός με τις τσαχπινιές της, το σκέρτσο και το νάζι της επί πίστας ξετρελαίνει από κάτω τους θαμώνες, αρσενικούς και θηλυκούς. Και για του λόγου το αληθές, όπως αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξή της σε μηνιαίο περιοδικό, πέρυσι της την έπεσε στην ψύχρα μία γυναίκα!

Και μην πάει το μυαλό σου σε καμιά άσχημη. Δυο μέτρα θεά σου λέει ότι ήταν, ξανθιά με σώμα μοντέλου, που στο πέρασμα της κόλαζε και τον πιο αγαθό άνθρωπο. Η γυναίκα αυτή, λοιπόν, πήγε στο καμαρίνι της Μερκούρη και καλά για να πάρει αυτόγραφο, προσπερνώντας την ατελείωτη ουρά που καρτερικά στεκόταν εκεί για τον ίδιο σκοπό κι αφού μπήκε μέσα σαν τον σίφουνα, αρπάει το Ειρηνάκι, της λέει «κάτι έχω πάθει με τα μάτια σου» και της δίνει την κάρτα της.

Η αοιδός τα έχασε. Φοβήθηκε μην και την αποπλανήσει έτσι που έκανε. Για να καταλάβεις, άνδρας έτσι δεν την έχει προσεγγίσει. Και υπόψη σου, η Μερκούρη έχει τις εμπειρίες της με το άλλο φύλλο. Ευχάριστες ή δυσάρεστες. Όπως το περιστατικό με έναν πρώην της, τον οποίο χώρισε κι αυτός πήγε και τράκαρε την Porsche από τα νεύρα του. Δέκα χιλιάδες ευρώ ζημιά έπαθε το αυτοκίνητο, ενώ τον ίδιον τον ανακάλυψε η Μερκούρη να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Άμα είσαι γυναίκα που ξυπνάει τα πάθη!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]