Μία Βραζιλιάνα καλλονή για τον Σόμμερ!

23.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Αν δεν κυκλοφορούσε ο Κώστας Σόμμερ γυναίκα δύο μέτρα, να την πίνεις στο ποτήρι και να εύχεσαι να μην τελειώσει, ποιος θα την κυκλοφορούσε;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν δεν κυκλοφορούσε ο Κώστας Σόμμερ γυναίκα δύο μέτρα, να την πίνεις στο ποτήρι και να εύχεσαι να μην τελειώσει, ποιος θα την κυκλοφορούσε; Ε; Η νέα αγαπημένη του ηθοποιού είναι Βραζιλιάνα, τη λένε Ζελντίνια και είναι χορεύτρια στο επάγγελμα. Παλιά μου τέχνη κόσκινο, μιας και ο Σόμμερ μία αδυναμία σε γυναίκες χορεύτριες, τραγουδίστριες και τα λοιπά την έχει.

Μάλιστα, η αγαπημένη του δουλεύει στο «Μεγάλο Παζάρι» του Ανδρέα Μικρούτσικου. Οπότε, αν έχεις απορία να δεις τι γυναίκα - πειρασμό κυκλοφορεί, άσε ένα απόγευμα την «Βέρα στο δεξί» και συντονίσου στον Alpha. Το ζευγάρι είναι τα μάλα ερωτευμένο και όσοι τους έχουν δει μαζί μιλάνε για το απόλυτο ταίριασμα. Άσε, που είναι συνέχεια μαζί και χωρίζουν μόνο όταν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Για να καταλάβεις, τις προάλλες η Ζελντίνια συνόδεψε τον Σόμμερ σε γνωστό κομμωτήριο του Παλαιού Φαλήρου, όπου πήγε να περιποιηθεί τις τρίχες της κεφαλής του. Οι κοπέλες, που εργάζονταν εκεί τους έφτυναν και τους ξαναέφτυναν, για να μην τους πιάσει κακό μάτι. Για τέτοιο ταίριασμα μιλάμε. Καλά και με την Γωγώ Μαστροκώστα ταίριαζε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]