Χώρισε λόγω ζήλιας η Τζούλια!

31.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όλα τα αντέχει η Τζούλια Αλεξανδράτου (ακόμη και να την αντιγράφουν τέρατα) μόνο ένα δεν αντέχει? τη ζήλια! Και, δη, από το σύντροφο της. Βέβαια, το παλεύει το θέμα και δίνει τις ευκαιρίες, όμως, αν δει ότι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλα τα αντέχει η Τζούλια Αλεξανδράτου (ακόμη και να την αντιγράφουν τέρατα) μόνο ένα δεν αντέχει... τη ζήλια! Και, δη, από το σύντροφο της. Βέβαια, το παλεύει το θέμα και δίνει τις ευκαιρίες, όμως, αν δει ότι δεν πάει άλλο, παίρνει το καπελάκι της σαν άλλος Αντωνάκης και αφήνει πίσω τον Μισέλ σαν άλλη κυρία Κοκοβίκου.

Με λίγα λόγια, αγαπημένε μου, η Τζούλια εδώ και λίγες μέρες είναι μόνη. Χώρισε με τον Πογοσιάν, αλλά μη με ρωτάς αν αυτό είναι οριστικό. Με αυτούς τους δύο, ποτέ δεν ξέρεις. Αν και στη συνέντευξη της σε μηνιαίο περιοδικό, οπότε κι έκανε την αποκάλυψη, την έκοψα για αποφασισμένη. «Με ζήλευε αφόρητα. Δεν μπορούσα να ξεμυτίσω από το σπίτι» λέει η Τζούλια και όχι δεν αναφέρεται στις κάμερες του Star, που δεν την αφήνουν να το κουνήσει ρούπι, αλλά στον αγαπημένο της....

«Δημιουργούσε σκηνές κι επεισόδια. Ήταν αφόρητα πιεστικός και καχύποπτος» λέει για εκείνον, ενώ τονίζει ότι δεν άντεξε άλλο τα καμώματα του και του είπε το «άντε γεια». Αμ το άλλο; Τους τσακωμούς τους τούς άκουγε όλη η γειτονιά (και η Μύκονος Τζούλια, αφού ουκ ολίγες φορές είχατε γίνει δημόσιο θέαμα). Άσε, που ο Μισέλ σκαρφιζόταν διάφορες χαζές ιστορίες για να την κάνει να ζηλέψει.

Εδώ, το μοντέλο και τραγουδίστρια γελάει, οπότε γελάμε κι εμείς μαζί της. Χο χο. Να ζηλέψει ποια; Η Αλεξανδράτου. Αχ Μισέλ, Μισέλ. Τι είπες; Αν προκαλούσε η ίδια τη ζήλια του συντρόφου; Ποτέ. Επειδή πολλές φορές ξεχνούσε να φορέσει παντελόνι ή φούστα και κυκλοφορούσε μόνο με μπλούζα; Επειδή, έχουμε δει τα εσώρουχά της περισσότερες φορές απ’ ότι τα δικά μας; Ή επειδή συνέχεια κυκλοφορούσε μόνη της; Εξάλλου, για το τελευταίο λέει ότι πάντα ένιωθε ελεύθερη και μόνη.

Ωστόσο, εδώ προκύπτει ένα θέμα. Ο Πογοσιάν τους τελευταίους μήνες ήταν μάνατζερ του «μωρού» του. Τώρα που χώρισαν, ποιος θα μανατζάρει το «μωρό»; Κανείς. «Ο μάνατζερ του εαυτού μου είμαι εγώ» λέει με αφοπλιστικό τρόπο κι εμείς πάμε πάσο. Εξάλλου, έχει ένα επιτελείο (που της κοστίζει 15 χιλιάδες ευρώ το μήνα. Γκλουπ) που φροντίζει τη δημόσια εικόνα της. Μάλιστα.