Ξανά στο X Factor ο Ρουβάς!

30.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Χαρές και πανηγύρια έχουν εκεί στο ΑΝΤ1 και γιατί όχι, αφού ο Sakis Ρουβάς δέχθηκε να παρουσιάσει και το δεύτερο X Factor. Το «είδωλο» το έφερε από εδώ, το έφερε από εκεί κι αφού τα σκέφτηκε καλά,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χαρές και πανηγύρια έχουν εκεί στο ΑΝΤ1 και γιατί όχι, αφού ο Sakis Ρουβάς δέχθηκε να παρουσιάσει και το δεύτερο X Factor. Το «είδωλο» το έφερε από εδώ, το έφερε από εκεί κι αφού τα σκέφτηκε καλά, αποφάσισε πως ακόμη ένα X Factor δεν θα κάνει κακό στην καριέρα του.

Εξάλλου, πέρυσι κέρδισε το στοίχημα και όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση του. Ναι, αγαπημένε μου κι εγώ πήρα τεράστια χαρά. Και αυτός ο χειμώνας μου θα έχει νόημα.... Τζίφρες δεν έχουν πέσει ακόμη, αλλά οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και μένουν τα τυπικά.

Τα live θα ξεκινήσουν στα τέλη του Οκτώβρη, ενώ ήδη έχουν αρχίσει οι οντισιόν. Η κριτική επιτροπή θα μείνει ως είχε πέρυσι με Κατερίνα Γκαγκάκη, Γιώργο Λεβέντη, Νίκο Μουρατίδη και Γιώργο Θεοφάνους, που συμφώνησε τελευταίος. Ωραία πράγματα. Θα συνεχιστούν οι γνωστές κόντρες Μουρατίδη - Θεοφάνους και θα έχουμε να λέμε όλο τον χειμώνα.