Η Αλιμπέρτη γνώρισε τους γονείς του Λιαδέλη!

17.08.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μια χαρά κρατεί ο έρωτας της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Παναγιώτη Λιαδέλη. Αν και οι δυο τους αποφεύγουν να αναφερθούν στη σχέση τους, πλέον είναι σίγουρο ότι είναι μαζί κι έχουμε να κάνουμε για τον πιο διάσημο έρωτα του καλοκαιριού. Μάλιστα, το νεόκοπο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μια χαρά κρατεί ο έρωτας της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Παναγιώτη Λιαδέλη. Αν και οι δυο τους αποφεύγουν να αναφερθούν στη σχέση τους, πλέον είναι σίγουρο ότι είναι μαζί κι έχουμε να κάνουμε για τον πιο διάσημο έρωτα του καλοκαιριού. Μάλιστα, το νεόκοπο ζευγάρι έκανε μαζί τις καλοκαιρινές του διακοπές, στην Πάρο και όσοι τους είδαν από κοντά, έχουν να λένε πόσο ταιριαστοί κι ευτυχισμένοι έδειχναν.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η σχέση τους φαίνεται ότι πηγαίνει πολύ καλά και για του λόγου το αληθές, το Δεκαπενταύγουστο βρέθηκαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του μπασκετμπολίστα, τον Βόλο. Εκεί, η Αλιμπέρτη γνώρισε μάνα και πατέρα Λιαδέλη και η γνωριμία έγινε σε φιλικό και πάνω απ’ όλα οικογενειακό κλίμα, αφού στο τραπέζι ήταν γονείς και αδέλφια του αθλητή. Βλέπεις, είχε την ονομαστική του κι έκανε ένα τραπέζωμα, που μεταξύ άλλων τούς γνώρισε την Σοφία.

Μάλιστα, οι γονείς έμειναν ενθουσιασμένοι από την παρουσιάστρια. Ειδικά, η μητέρα. Και η Αλιμπέρτη, όμως, σχημάτισε την καλύτερη γνώμη. Το ζευγάρι έμεινε σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής (και ουχί στο πατρικό του παίκτη), ενώ το βράδυ χτύπησε και μπουζούκια για να ακούσει Βαλάντη.