... Και η Μενεγάκη τις διακοπές της!

24.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κι ενώ ο ΑΝΤ1 ψάχνει γι’ ακόμη μία φορά να βρει νέα παρουσιάστρια για τον πολύπαθο και ταλαίπωρο «Πρωινό Καφέ» μετά το πρόωρο κόψιμο της Βίκυς Καγιά. Κι ενώ, στο Mega μετά από πολλά δοκιμαστικά κατέληξαν στην τετράδα που θα αντικαταστήσει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κι ενώ ο ΑΝΤ1 ψάχνει γι’ ακόμη μία φορά να βρει νέα παρουσιάστρια για τον πολύπαθο και ταλαίπωρο «Πρωινό Καφέ» μετά το πρόωρο κόψιμο της Βίκυς Καγιά. Κι ενώ, στο Mega μετά από πολλά δοκιμαστικά κατέληξαν στην τετράδα που θα αντικαταστήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (Νίκος Παπαδάκης, Δούκισσα Νομικού, Δημήτρης Ουγγαρέζος και Κατερίνα Καινούργιου) η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει το σεργιάνι στην Ελλάδα στο πλαίσιο των χαλαρών και χωρίς άγχος διακοπών της.

Η Μενεγάκη έφυγε από την Μύκονο και τις τελευταίες μέρες βρίσκεται μαζί με τα παιδιά της στην Κάρυστο, όπου διατηρεί εξοχικό η μητέρα της. Τι είπες αγαπημένε μου; Τώρα, που έφυγε από το ασπρονήσι η «Βασίλισσα» θα ηρεμήσουμε λίγο από τις φωτογραφίες της από την παραλία; Αμ δε. Το ρεπορτάζ «Μενεγάκη σε διακοπές» συνεχίζεται κανονικά και στην Κάρυστο και μάλιστα με φωτογραφικό υλικό. Γιατί, αγαπημένε μου, άμα το σκεφτείς καλά πολύς κόσμος θα πάθει μελαγχολία στην παραλία όταν δεν θα δει την «Βασίλισσα» εξώφυλλο σε όλα τα εβδομαδιαία περιοδικά.

Εξάλλου, τη συνήθισε ο οργανισμός μας. Πάντως, η Ελένη φέτος ειδικά είναι πολύ χαλαρή και απολαμβάνει με το παραπάνω τις διακοπές της. Μέχρι και σε πανηγύρι πήγε στην Κάρυστο και όπως άκουσα ίσα που έσυρε και το χορό. Αν έπεσε με τα μούτρα στην γουρνοπούλα, θα σε γελάσω. Πάντως, όλοι λένε για την απλότητα της. Όσο για τον «Καφέ» της; Δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές στο ύφος και τους συνεργάτες της εκπομπής. Η μόνη αποχώρηση φαίνεται ότι θα είναι της Ευαγγελίας (δεν θυμάμαι επίθετο) πρώην αγαπημένη του Γιάννη Τσιμιτσέλη.