Τρίτο διαζύγιο για Χρήστο Δάντη!

27.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πριν ενάμιση χρόνο ο Χρήστος Δάντης και η αγαπημένη του, Φλώρα Θεοδώρου επισφράγισαν με δόξες και τιμές τον πολυετή έρωτα τους, με πολιτικό γάμο. Σήμερα, διαβάζουμε στην Espresso
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πριν ενάμιση χρόνο ο Χρήστος Δάντης και η αγαπημένη του, Φλώρα Θεοδώρου επισφράγισαν με δόξες και τιμές τον πολυετή έρωτα τους, με πολιτικό γάμο. Σήμερα, διαβάζουμε στην Espresso ότι το ζευγάρι όχι μόνο περνάει κρίση στο γάμο του, αλλά αυτός ήδη αποτελεί παρελθόν. Μάλιστα, μένουν τα τυπικά για να εκδοθεί κι επίσημα το διαζύγιο τους, αφού οι πρώτες υπογραφές έχουν κιόλας πέσει.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία καθώς Δάντης και Θεοδώρου αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και πέντε χρόνια που είχαν σχέση δεν αποχωριζόταν ο ένας τον άλλον σε κοσμικές εμφανίσεις. Αν και τον τελευταίο καιρό, το ζευγάρι δεν εμφανιζόταν μαζί δημοσίως. Η Θεοδώρου (που τον τελευταίο χρόνο είχε εγκαταλείψει το τραγούδι και ασχολείτο με το σχέδιο μόδας) ήταν εξαφανισμένη, ενώ ο Δάντης έκανε σόλο εμφανίσεις.

Τι έφταιξε κι έδωσαν τέλος στο γάμο τους; Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σχέση τους είχε κάνει τον κύκλο της και το ζευγάρι δεν ήθελε να ζει άλλο πια μαζί. Μάλιστα, ο Δάντης ήταν εκείνος που πήρε το καπελάκι του κι έφυγε από το σπίτι. Να σου υπενθυμίσω, ότι για τον καλλιτέχνη αυτό είναι το τρίτο διαζύγιο. Έχει άλλα δύο με Λίτσα Γιαγκούση και Κατερίνα Τοπάζη (έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Χριστόφορο) αντίστοιχα.