Μαζί Πάριος - Τσαλίκης & Οικονομόπουλος;

24.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο η απαγόρευση του καπνίσματος (που μεταξύ μας μπουζούκια χωρίς πούρο δεν πάει) και οι ιδιοκτήτες κέντρων έχουν μεγάλη αγωνία για τι μέλλει γενέσθαι (οικονομικά)
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο η απαγόρευση του καπνίσματος (που μεταξύ μας μπουζούκια χωρίς πούρο δεν πάει) και οι ιδιοκτήτες κέντρων έχουν μεγάλη αγωνία για τι μέλλει γενέσθαι (οικονομικά) τη χειμερινή σεζόν. Και οι τραγουδιστές την ίδια αγωνία έχουν, διότι αγαπημένε μου, αυτά είναι αλυσίδα.

Έτσι, κάποιοι καλλιτέχνες επιλέγουν να εμφανισθούν σε μικρότερα μαγαζιά με φθηνότερες τιμές για να μαζέψουν το κόσμο και άλλοι να συμμετέχουν σε... πολυπληθή σχήματα! Και να μη σου κάνει εντύπωση αν δεις σε ένα σχήμα περισσότερους από δύο φιρμάτους αοιδούς. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Και συμφέρει εμάς τον κόσμο, που δεν θα χρειαστεί να τρέχουμε από κέντρο σε κέντρο. Και λόγω κόστους στο τέλος, δεν επισκεπτόμαστε όλα τα σχήματα.

Την κίνηση ματ, λοιπόν, φαίνεται ότι κάνει ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο οποίος λέγεται ότι έκλεισε ήδη το σχήμα του χειμώνα στο Fever. Πάρε χαρτί και μολύβι και γράψε ονόματα... Γιάννης Πάριος, Γιώργος Τσαλίκης και Νίκος Οικονομόπουλος! Γουάου. Αν και δεν έχουν πέσει ακόμη υπογραφές είναι λίγο παραπάνω από σίγουρο ότι το σχήμα ισχύει. Αλλά και πάλι σε κάτι τέτοιες ιστορίες, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Άλλωστε, πόσες συμφωνίες έχουν χαλάσει; Φτου, φτου να μη γίνει κάτι τέτοιο με αυτό το σχήμα. Πολύ μου αρέσει.... ψήθηκα να πάω να τους ακούσω. Και κομμάτια τα πούρα. Θα πάρω να τρώω σοκολατένια! Τι είπες για τον Οικονομόπουλο; Δεν θα είναι φαντάρος; Όχι. Πήρε αναβολή και θα εμφανισθεί μετά το Πάσχα του 2010. Οπότε, ο αοιδός προλαβαίνει να βγάλει όλη τη σεζόν. Γιατί πήρε αναβολή; Ξέρω κι εγώ... για σπουδές. Χο χο