Χρηστίδου: "Δεν είμαστε φίλες με τη Ναταλία"

24.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Συνέντευξη στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου και γι ακόμη μία φορά δήλωσε ότι με τη Ναταλία Γερμανού (με την οποία συνεργάζονται στο «Μες στην καλή χαρά» ) δεν είναι φίλες!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Συνέντευξη στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου και γι ακόμη μία φορά δήλωσε ότι με τη Ναταλία Γερμανού (με την οποία συνεργάζονται στο «Μες στην καλή χαρά» ) δεν είναι φίλες! Ουπς.... Είναι, όμως, πολύ καλές συνεργάτιδες και αυτό φαινόταν μέσα από την εκπομπή κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής χρονιάς.

Ωστόσο, η Σίσσυ εξήγησε γιατί δε θεωρεί φίλη της τη Ναταλία. Όλο τον χειμώνα έμενε στη Θεσσαλονίκη και κατέβαινε στην Αθήνα τα σαββατοκύριακα. Πότε να προλάβει η γυναίκα να γίνει φίλη με την παρουσιάστρια της εκπομπής; «Ναι μεν, η Ναταλία είναι φοβερός άνθρωπος κι έχουμε μία τέλεια συνεργασία, όμως φιλία δεν είχαμε» λέει η Σίσσυ στη συνέντευξη για να πει λίγο παρακάτω το εξής (μπρρρρ) φοβερό: «Οι λέξεις αγάπη και φιλία είναι ιερές στη ζωή μου και θέλω να τις χρησιμοποιώ μόνο όταν ισχύουν».

Ελπίζω, φέτος, αν συνεργαστούν ξανά με την Γερμανού να καταφέρουν να γίνουν φίλες. Εξάλλου, η Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη ετοιμάζουν τη μετακόμιση τους στην Αθήνα, αφού πλέον λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούν να μένουν στη Θεσσαλονίκη. Οπότε; Αν και υπάρχει μία περίπτωση η Χρηστίδου να μην είναι τη νέα χρονιά στο πρωινό του Alpha, λόγω του reality «Νέος αγρότης ψάχνει». Αν και στόχος είναι να παραμείνει στο «Μες στην καλή χαρά», αν δεν μπορεί να συνδυάσει τα γυρίσματα του «Αγρότη» με την εκπομπή, τότε θα αποχωρήσει. Και πότε θα προλάβουν να γίνουν φίλες με τη Ναταλία;